Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok tenni szeparációs...

Mit tudok tenni szeparációs szorongás alatt?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek nagyon kivagyok. Én is és a férjem is. Már hete csak sír és sír ha nem lát minket. 9 hónapos a kisfiúnk. Se főzni se takarítani. Hogyan oldottátok meg? Már megszakad a szívem érte. Nem kúszik nem eszik a hozzátáplálásra gondolok. 2 foga kibújt. Sír és sír. Mit csináljak? 😭

2024. júl. 15. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

De egy gyerekhez miért is kéne segítség?

Apja van, a házimunkát elosztjátok, nem hagyjatok magára, viszed mindenhova, így lehet "kibekkelni". Milyen házimunka lehet fontosabb? Egy 9 hónapos, aki még csak nem is kúszik, így nem rámol, nem pakol, nem csinál koszt.

Hozzátápláláshoz meg ebben a melegben nekivetkőztetheted, úgy a szennyes se növekszik.

2024. júl. 16. 07:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy játszottam vele kukucsosat. Mondjuk nekem nagyon gyors mozgásfejlődésű volt és ilyenkor már járt. Így először csak földön ülve, aztán elbújtam valami mögé és úgy.

Nálunk fő probléma az altatásnál volt, eddig leraktam kijöttem aludt, úgyhogy én a szobájában is játszottam vele. Az ágyában labdáztunk. Majd kimentem egy pillanatra és visszajöttem és az időt fokozatosan növeltem. Most kicsit bent kell lenni elalvásnál, nem végig amíg elalszik. Illetve esténként 1x felkel sírva, de akkor gyorsan bemegyek, megölelgetem és utána alszik is vissza. Megoldani bem oldotta meg de sokat segített.

Amúgy ez a szepa visszatérő nálunk. Hol jobb hol rosszabb. Akkor újra játszok vele Így és javul kicsit.

2024. júl. 16. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!