Szeparációs szorongás lehet? 25 hónapos kisfiam éjszaka sűrűn felsír, ahogy felveszem megnyugszik, már hajol házra, hogy szeretne lefeküdni, de ahogy érzi, hogy le fogom tenni, újra sír. Ezt sokszor 1-2 órán keresztül játszuk.
Figyelt kérdés
8 foga jött most ki, tudom, hogy az is lehet, meg a hold állása és társai, de kicsit tanácstalan vagyok mi baja lehet valóban.2022. okt. 19. 21:04
1/6 anonim válasza:
Szeparacios szorongas. Mellefekudni probaltal? Akkor is eztcsinalja?
2/6 A kérdező kommentje:
Együtt alszunk. :)
2022. okt. 19. 21:43
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy foguik, faj a feje, vagy nem kap levegot, es ezert nem jo neki felve. Probaltad, hogy felig ulve, a mellkasodra fektetve hofy reagal?
4/6 anonim válasza:
Szovala fejfajast a fogzasmiatt ertem, irtad, hogy most jott ki 8 foga.
5/6 anonim válasza:
25 hónapos?????
2 éves bakker!
Vagy ha 50 éves lesz akkor 600 hónaposat mondasz majd? Istenkém.
6/6 A kérdező kommentje:
15 hónapos, elírtam.
2022. okt. 20. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!