Mit lehet tenni, ha ez szeparációs szorongás? Segíthet-e a Mei Tai hordozó?
Karácsonykor mentünk külön szobába, de csak 3-4 méter a távolság nyitott ajtónál. Akkortól kezdett egyre gyakrabban felébredni (előtte 7-8órát átaludt). Most 1-1.5 óránkénti ébredésnél tartunk. Néha ha kiveszem, sikerül cumit a szájába juttatni, visszateszem és alszik, máskor csak cicivel.
Több apró oka (körülmények) is lehet, amin egyelőre nem tudok változtatni.
Eleinte éjjel-nappal aludt, és 1 percre már belealudt a szopiba. 2 hóstól hirtelen változás: nappal alig alszik azóta, de szopi közben előfordul még most is, ha úgy jön ki, hogy álmos+éhes is. De ha nem, pl. cici nélkül is sikerül este elaltatni.
Rendeltünk Mei Tai hordozót, segíthet az éjszakán ha nappal többet van így velem, míg teszek-veszek? Eddig muszáj volt többször egyedül hagyni a földön játszani. Vagy mi segít? Ez most szeparációs szorongás?
Én szinte egész nap vele vagyok, mindent együtt csinálunk, de így is felébred éjjelente 3-4x. Igen, ez a szeparációs szorongás. Azt nem tudom, várhatsz-e csodát ettől a hordozótól, mert nem ismerem...Azt olvastam, hogy ennek a szorongásos időszaknak 2-3 hónap utáni javulás a vége:).
Már én is várom, hogy vége legyen, mert elég fárasztó.
Sok sikert és kitartást!:)
Köszönöm a gyors válaszod! :)
Ha 2-3 hótól janulás akkor az most lesz esedékes. Alig várom!
Most itt ül mellettem az autósülésben és míg írok, a másik kezemet gyűrköli, csak így marad meg néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!