Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudok tenni szeparációs...

Mit tudok tenni szeparációs szorongás alatt?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek nagyon kivagyok. Én is és a férjem is. Már hete csak sír és sír ha nem lát minket. 9 hónapos a kisfiúnk. Se főzni se takarítani. Hogyan oldottátok meg? Már megszakad a szívem érte. Nem kúszik nem eszik a hozzátáplálásra gondolok. 2 foga kibújt. Sír és sír. Mit csináljak? 😭

2024. júl. 15. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, túl kell élni. Nyugi, nem tart örökké.
2024. júl. 15. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Hordozni egész nap. Mást nem tehetsz.
2024. júl. 15. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Megerteni??? Most jött rá, hogy eltunhettek, már felfogja. Ti vagytok neki a biztonság. Pl legyen ő az első és legyetek vele? Takarítasz ha otthon van a férjed, de minden nap szerintem nem kell, főzni meg 40 fokba pláne nem kell. Hideg kaja vagy rendelés. Hamarabb túl lesz rajta, ha segítitek, nem tulelni akarjátok.
2024. júl. 15. 20:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak már nagyon sajnálom. Másrészt szar anyának érzem magam hogy most nem tudok annyi mindent megcsinálni. Nyilván ő a fontosabb nekem
2024. júl. 15. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Túlélésre hajtani.

Rendelj kaját és a minimum dolgokat csináld meg.

Azért vagy az anyja hogy az ilyen helyzetekben vele legyél, segíts neki.

2024. júl. 15. 21:32
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Az nagyobb gáz, hogy 9 hónaposan még nem is kúszik
2024. júl. 15. 21:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Járunk dévényre. Fejlesztem. Babaúszásra. Itthon is csinálunk gyakorlatokat. Igazából korrigáltan 8 hónapos. Csak engem idegesít. Mert korrigáltan is kéne. Igaz kicsit hypoton baba. Hát izma kezei
2024. júl. 15. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Az idegrendszeri fejlodes resze.

Nincs ezen mit sajnalni, annyit jelent, hogy jol fejlodik az agya.

Akkor is sajnalod majd ha jarni kezd ? Mert ez pont ugyanolyan fejlodesi folyamat.

2024. júl. 15. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az segít ha mindig ott vagy, nem traumatizálod azzal hogy de mindjárt jövök és még sír egy pár percet. Kösd magadra, vidd magaddal mindenhova akkor hamarabb megnyugszik hogy nem fogod "elhagyni" és gyorsabban túl lesz rajta.

Én se tudtam főzni túl gyakran, de mireliten túléltünk, vagy rendeltem vagy küldtek a mamák valamit stb. Éhen nem haltunk.

Takarítást amit lehet alvásidőben vagy vele együtt csináltam. Hátamra volt kötve és úgy. Akkor még a főzés is jobban ment, amikor bírta a hátamon többet meg én is elbírtam.

2024. júl. 15. 22:03
 10/12 A kérdező kommentje:

8/ igen mindig sajnálni fogom. Persze nem azért mert jár....

9/ igen úgy lesz csak nagyon nehéz. Nekem 0 segítség. Szerintem tényleg mirelit a megoldás. A hordozokat nem szereti. Nappal is csak rajtam alszik ha lerakom felkel de ez is csak azóta van....

2024. júl. 15. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!