Mit tudok tenni szeparációs szorongás alatt?
Túlélésre hajtani.
Rendelj kaját és a minimum dolgokat csináld meg.
Azért vagy az anyja hogy az ilyen helyzetekben vele legyél, segíts neki.
Az idegrendszeri fejlodes resze.
Nincs ezen mit sajnalni, annyit jelent, hogy jol fejlodik az agya.
Akkor is sajnalod majd ha jarni kezd ? Mert ez pont ugyanolyan fejlodesi folyamat.
Az segít ha mindig ott vagy, nem traumatizálod azzal hogy de mindjárt jövök és még sír egy pár percet. Kösd magadra, vidd magaddal mindenhova akkor hamarabb megnyugszik hogy nem fogod "elhagyni" és gyorsabban túl lesz rajta.
Én se tudtam főzni túl gyakran, de mireliten túléltünk, vagy rendeltem vagy küldtek a mamák valamit stb. Éhen nem haltunk.
Takarítást amit lehet alvásidőben vagy vele együtt csináltam. Hátamra volt kötve és úgy. Akkor még a főzés is jobban ment, amikor bírta a hátamon többet meg én is elbírtam.
8/ igen mindig sajnálni fogom. Persze nem azért mert jár....
9/ igen úgy lesz csak nagyon nehéz. Nekem 0 segítség. Szerintem tényleg mirelit a megoldás. A hordozokat nem szereti. Nappal is csak rajtam alszik ha lerakom felkel de ez is csak azóta van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!