Vigyem kórházba a babát?
Én felnőttként vertem be a fejem, aznap még nem éreztem, hogy bajom lenne, de másnapra már rosszul voltam, agyrázkódásom volt.
Én biztos bevinném.
Meg azért nagyon fájt neki és pukli is lett. Azért figyeld! Ha aluszékony, hány vagy szédeleg, azonnal vidd be! Azért náluk az a baj, hogy nem tudják mondani, hogy hányingere van vagy szédül vagy fáj a feje. Pupillákat is figyeld sztem. Étvágya se mutat semmit, mert meleg is van...
Én bementem volna, kicsi még. Jobb, ha megfigyelik...
Kívánom, hogy ne legyen semmi gond!
Homlokát verte be! Az a szerencse. Semmi baja nem lesz.
Valóban akkor lenne baj, ha a kutacsa sérül.
Homlokát milliószor fogja még beverni ha megtanul mászni, járni.
Arra figyelj, hogy magasról ne ejtse le apuka,.illetve a feje tetejét ne verje oda.
Apukák... semmire nem figyelnek rendesen.
Töltsd le a Mentő Márton appot, én is abból szoktam infókat vadászni ilyen esetekben.
Azt írja, hogy akkor is vidd be ha látszólag jól van mivel még elég pici babárol van szó.
az én gyerekem feje hasonlóképpen tört be. Nem volt semmi jele, 3. nap kezdett nyűgösebb lenni, bevittük akkor derült ki hogy el van repedve a koponyája.
19es, értem tehát ha pl melletted esik el a gyerek vagy lesz baja akkor magad is széttéped mert rossz anya vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!