Leesett a 7 hónapos baba. Vigyem kórházba?
Épp csak kiszaladtam tízórait készíteni. Nem kúszott... eddig. Gondoltam berakom az ágy közepére, kiságy egyik oldalt, párnák a másikon, biztos nem lehet baj. Eskü 1 percre mentem ki, míg piskótát törtem a tízóraiba. 20 mp múlva koppanás, hangos sírás. Beszaladtam és arccal lefele esett. Megnéztem nincs e vérzés, majd felkaptam, a sírás rá fél percre abbamaradt és mosolyogva nézett a fejembe, hogy mit remegek. Mikor letettem megvizsgálni, sehol sem találtam vérzést, púpot. Azóta evett, játszik, jókedvű, élénk, minden végtag mozog, tekintete szimmetrikus, nem hány, nem szédül.
Szerintetek vigyem kórházba? Őszinte leszek, ha nincs komolyabb baja, nem vinnem, mind a korona miatt, mind más fertőzések miatt. Elb.sztam. sz.r anya vagyok, de megtörtént, most pedig le sem veszem róla a szemem.
Ne ostorozd magad, sajnos előfordul.
Ha jól értelmeztem, párnára esett, kis magasságból, inkább csak az ijedtség miatt sírt.
Ha nem fájlalja semmi testrészét
Eszik
Nem bágyadt, aludzékony, akkor semmi gond..
Az enyém 8 hetesen is kivitelezni tudta..
Nem lett hál Isten semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!