Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem kórházba a babát?

Vigyem kórházba a babát?

Figyelt kérdés
Vendégségbe voltunk és a férjem, a heves játék közben nem vette észre a fejük felett levő polcot és egy az egybe bele “repítette” az 5 hónapos gyerek fejét a polcba. Azonnal fel sírt a pici, alig lehetett megnyugtatni és lett a homlokán egy piros csík és egy pukli. Most tartunk éppen hazafelé és tanácstalan vagyok, hogy ilyenkor mi a teendő, mert ilyenkor már se orvost, se védőnőt nem tudok hívni. Ezért kérem a segítségeteket, tanácsotokat…szerintetek vigyem be az ügyeletre?

júl. 13. 19:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk hívd fel az ügyeleti számot és ott kérj tanácsot.
júl. 13. 19:52
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
Igen.
júl. 13. 19:53
 3/30 babyboom567 ***** válasza:
80%
Vigyed.
júl. 13. 19:53
 4/30 anonim ***** válasza:
28%
Nehogy bevidd
júl. 13. 19:58
 5/30 A kérdező kommentje:

Miért ne?

Ez most színtiszta rosszindulat, vagy real tanács?

júl. 13. 19:59
 6/30 anonim ***** válasza:
49%

Vidd be, addig is amíg vártok figyeld a kutacsát, ha elkezd dagadni, akkor mentőt is hívnék.

(Nem tudom milyen az ügyelet hozzállása ha kisbabáról van szó, de ha olyan mint minden más esetben, akkor jobb mentőt hívni, hogy azonnal sorra kerüljetek).

júl. 13. 20:18
 7/30 anonim ***** válasza:
70%

jobb mentőt hívni, hogy azonnal sorra kerüljetek

Mentővel érkező beteget pont úgy triázsoljuk. Nem biztos, hogy sürgősebb, mint aki sl érkezik.

júl. 13. 20:28
 8/30 anonim ***** válasza:
73%
Én felhívnám az ügyeletet vagy 112-t, hogy ez történt, és mit tegyek? Ha nem veszik fel, bevinném. Nagyon pici azért.
júl. 13. 20:31
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

Szia. Hívd fel az ügyeletet, de valószínűleg azt fogják mondani, hogy menjetek be, mivel kisbabáról van szó illetve látatlanba ők se merik azt mondani, hogy nincs gond. (SZERINTEM). Arra is készülj fel, hogy lehet kiküldenek a kórházba is 24 órás megfigyelésre.

Amúgy valószínűleg nem lett semmi baja.

Az én fiam 7 hós volt amikor leesett az ágyról és lett egy pukli a fején. Én egyből berohantam vele az ügyeletre, ott megnézték, mondták, h szinte biztos, h semmi komoly, de mivel "fejsérülés", ezért az a protokoll, hogy ki kell menjünk a kórházba 24 órára.

júl. 13. 20:37
 10/30 anonim ***** válasza:
71%
#7 Nem jobb mentőt hívni. Ha mentő viszi be akkor sok helyen kötelezően bent tartják megfigyelésen a kórházban 3 napig akkor is ha indokolatlan, mert ez a protokoll. (Ismerősöm járt így, 40 fokos láza volt a gyereknek, mentőt hívtak, másnap már kutya baja nem volt, de 3 napig nem engedhették haza)
júl. 13. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!