Vigyem kórházba a babát?
Miért ne?
Ez most színtiszta rosszindulat, vagy real tanács?
Vidd be, addig is amíg vártok figyeld a kutacsát, ha elkezd dagadni, akkor mentőt is hívnék.
(Nem tudom milyen az ügyelet hozzállása ha kisbabáról van szó, de ha olyan mint minden más esetben, akkor jobb mentőt hívni, hogy azonnal sorra kerüljetek).
jobb mentőt hívni, hogy azonnal sorra kerüljetek
Mentővel érkező beteget pont úgy triázsoljuk. Nem biztos, hogy sürgősebb, mint aki sl érkezik.
Szia. Hívd fel az ügyeletet, de valószínűleg azt fogják mondani, hogy menjetek be, mivel kisbabáról van szó illetve látatlanba ők se merik azt mondani, hogy nincs gond. (SZERINTEM). Arra is készülj fel, hogy lehet kiküldenek a kórházba is 24 órás megfigyelésre.
Amúgy valószínűleg nem lett semmi baja.
Az én fiam 7 hós volt amikor leesett az ágyról és lett egy pukli a fején. Én egyből berohantam vele az ügyeletre, ott megnézték, mondták, h szinte biztos, h semmi komoly, de mivel "fejsérülés", ezért az a protokoll, hogy ki kell menjünk a kórházba 24 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!