Hogy hasaltassam a babat hogy szeresse?
Figyelt kérdés
Van egy lassan ket honapos kislanyom. Az elejen csak hason aludt, szeretett ugy lenni, kb.2hete utalja es csak haton hajlando aludni is. Probalom hasra rakni, a fejlodese miatt, de par pillanat mulva kitor a 3.vilaghaboru. Ha rajtam van ugy elviseli, de se a szonyegen, se az agyon nem. A fejet forgatja ide-oda mind a ket iranyba, a fejet tartja rajtam, de csak rajtam. Vettem mar neki kis konyveket, ott fekszem mellette de semmi…júl. 12. 13:06
1/7 anonim válasza:
Az is jó még, ha rajtad hasal 🙂. Sokat fog változni még ez. Próbáld meg letenni hátra és úgy fordísd át, mintha magától fordulna (nálunk bevállt, ha simán hasra tettem nem szerette, csak ha hátról "átforgattam"). Vagy tedd hasra, ha nem tetszik neki akkor átfordítod a hátára, majd később megint hasra. Amikor hasrateszed tele a hasa? Az enyém evés után utált hason lenni, gondolom nyomta a pocakját. Csak akkor volt el, ha elég idő telt el 🤷🏼♀️. Sajnos erre sincs recept, próbálgatni kell mi tetszik neki, mennyit bír hason stb. De nyugi, nem lesz ez mindig így 🙂. Szépen ahogy erősödik és növöget megtetszik neki és fog hasalni meg kúszni (nyílván még messze van nektek, csak arra értem, hogy "nem marad így", mert pillanatnyilag nem szereti)
2/7 A kérdező kommentje:
Igazabol az a is a baj hogy miota van ez a nagy meleg kb.eszik es alszik. Probaltam ugye kaja utan megbufiztetem es ugy vartam egy kis idot, de par perc mulva ugye bealszik😅 aztan mikor fel kell akkor ugye mar ehes, nagyon keves ido van mostanaban mikor eber teljesen.
júl. 12. 13:20
3/7 anonim válasza:
2 hós még pici. Az enyém is ordított majd 3 hósan 2 percekre megtudta tartani a fejét 4 hósan 5-10 percekre majd 5 hósan elvan a hasán 4percig is egyhuzamban. Nyugi, még kicsi, az enyém is utálta.
5/7 anonim válasza:
sehogy. egészségesen fejlődő csecsemőt teljesen felesleges hasaltatni.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is mondta a gyerekorvos, de szegény hasfájós is volt, mikor hasra tettük ordított... Mikor elaludt akkor raktam le párszor hasra.
Nem tudom hány hónapos volt, de lecseszett az orvos, hogy miért nem tettük hasra, nem igazán emelte a
fejét stb. Úgyhogy akkor megint elkezdtem hasra tenni, de szegény végigordította azt a néhány percet. Így nem kínoztam. Voltunk vele dévényesnél, mert csak az egyik irányba fordította inkább a fejét, feszes volt.
Szerintem sokat segített, mert utána szépen fejlődött a mozgásban :) Mikor megtanult hasra fordulni is ordított, úgyhogy fél percenként forgattam vissza. Aztán szépen megszerette. Mostmár egy pár hete ül is, mászik :) 8 hónapos.
Összefoglalva én nem erőltetném vagy esetleg dévényes.
7/7 anonim válasza:
Az enyém 3 hónapos, elvan úgy 10 percet hason, aztán már menne, rúgja el magát, de nyilván nem tudja még és ezen nagyon felhúzza magát. A védőnő szerint ez teljesen normális:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!