Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18 napos babám miért nem akar...

18 napos babám miért nem akar aludni?

Figyelt kérdés
Egész nap ölben van, akkor alszik, de ha leteszem rögtön sír. Már leszakad a kezem. Ma 8,30h óta fenn van, azóta nem aludt, csak ölben van. Most épp anyukám fogja. Napok óta így megy,egyre rosszabb a helyzet, még a wc-re se tudok kimenni ha egyedül vagyok, márpedig sokat vagyok egyedül. Segítsetek légyszí, mit tegyek? Másnak is volt ilyen? Előre is köszi a válaszokat!
2009. jan. 6. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Babakocsit próbáltad már? Hátha abban jobban aludna!
2009. jan. 6. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk uez volt kb két hónapig.:) nem segített semmi. Sajnálom vannak ilyen gyerekek. Gyorsan elrepül az idő és túl leszel a nehezén. Kitartás. Utólag nem értem miért nem őrültem meg.:)
2009. jan. 6. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ringatózó babszék, kenguru vagy hordozókendő segíthet. De idővel elmúlik, csak az első pár hét az ilyen ált. Kitartás!
2009. jan. 6. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Próbáltam babakocsit, pihenőszéket, de semmi nem jött be. Az a baj, már én sem vagyok nyugodt, egész nap bőgök, ma elkezdtem homeopátiás nyugtatót szedni. Pár percnél tovább sírni se hagyom, mert úgy felhergeli magát, hogy attól félek megfullad. Egy picit megnyugtató, hogy másnak is volt ilyen, de el nem tudom képzelni, hogy egyszer vége lesz ennek.
2009. jan. 6. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
szia, mi egy hónaposak vagyunk, és ugyan ez a helyzet a kezdetektől... sokszor éfélig is fenn van... nekem sincs időm semmire egész nap a karomon van kb 4-6 órát alszik napközben de nem egyhuzamban. pisilni sincs időm, kajálni meg végképp nem. Én is egyedül vagyok. A házimunka marad hétvégére amikor apa is itthon van és segít. Mi a hordozókendővel próbálkozunk. Az elején én is ki voltam borulva, de attól csak rosszabb! Próbálok arra koncentrálni, hogy majd kinövi, és most erre van szüksége. Még nagyon kicsi, biztosan kell az anyai közelség. Nekem még úgy sikerül elaltatnom ha magam mellé teszem cicire, akkor egy idő után bealszik. Szerintem próbálj meg nézőpontot váltani. Tudom hogy nehéz, az elején én is dühös voltam és kikészültem de ez nem jó. Inkább megtanultam mindent 1 kézzel csinálni.
2009. jan. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!