Mitől csinálhatja most ezt? Mi lehet a baja a szobájával?
Sziasztok. Kisfiam 11 hónapos. 3 napja egyáltalán nincs el a szobánkba. Ott alszik velünk. Ha csak elindulunk a szoba fele üvölt. De olyan szinten hogy tegnap szinte napközben semmit sem aludt, reggel egy órát csak. Éjjel 2kor már autóba ültem vele és elmentünk kocsikázni hátha elalszik.Ahogyan kijöttünk semmi baja sem volt, el is aludt 10 perc alatt. De a szobába úgy sír, hogy megvigasztalhatatlan. Semmi sem jó most ott neki, pedig eddig nagyon szerette. Már a földre se tudom letenni hogy játszon. A foga jön azt tudom, de csak a szobában sír, a konyhában, az udvaron a teraszon semmi baja sincsen. Vagy ha elmegyünk valahova ott is nagyon jókedvű.
Viszont ő kézben nem alszik el, csak a saját ágyában. Mi lehet ez nála? Illyetve mit tudnék tenni, hogy újra ellegyen bent is.
Mert egyszeruen nem akar aludni es osszekoti a szobat az alvassal. Az en kisfiam is ezt csinalja amugy, regebben durvabb volt, manapsag mar eljutottunk addig, ha elegge faradt, akkor hajlando aludni a szobajaban, de csak velem a foldon egy matracon, az agyaban napkozben nem.
De azert en ilyenkor nem “rahagyom”, ha latom hogy hulla faradt es nem fog menni a benti alvas, akkor elmegyunk babakocsival setalni. Vagy hordozoba teszem a hatamra es ott alszik, esetleg neha meg az adamo hinta is jatszik. Mert egy ido utan mar azert nem alszik, mert tulfarad, erre is figyelni kell.
Volt egy idoszak, amikor este is csak ugy tudott aludni, hogy babakocsiban bent eltologattam, aztan amikor elaludt beraktam az agyaba. De ez is elmult idovel.
Aludnia muszaj, altasd mashogy.
Nem hiszem hogy a napi 2 alvás sok lenne neki. Most eljöttünk otthonról. Aludt délelőtt is az autóba, és most is elaludt a babakocsiba.
Nem ijedt meg semmitől a szobába, nem is változtattunk rajta semmit se. Nagyon érdekes, mert eddig szeretett a szobába is játszani. Mivel ott vannak a játékai is, így nem kimondottan csak altatni viszem oda hanem játszani is ott szokott. Remélem hamar visszazökken, mert már nagyon fáradt vagyok😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!