Miért csinálhatja ezt? Miért nem alszik rendesen?
Kisfiunk 10,5 hónapos. Néhány hete az alvása rettenetes.
Először biztosan a fogával kezdődött, nemrég jött ki az első. De azóta is szenvedés az éjszaka. Meg már a nappal is.
Éjszaka 1-1,5 óránként ébred. Többnyire fel kell venni, ringatni, sétálni vele. Ritka az, hogy csak cumit kell adni neki.
1x eszik is éjszaka.
Viszont az utóbbi időben pl.az apja már nem is veheti fel. Ha az apja megy át hozzá, és veszi fel, üvölt a gyerek, de mint akit ölnek. Nálam megnyugszik, de letenni én is csak akkor tudom, ha már mélyen alszik. Ez általában 15-30 perc. Aztán 1 óra múlva újra. Nem hiszem, hogy fáj neki valami, mert akkor rajtam se nyugodna meg.
Eddig nappal normálisabban aludt, már akkor se. Fixen 30 perc után megébred, és sír. De még álmos. Felveszem, kicsit ringatom, és alszik is tovább. Eddig simán le tudtam tenni, aludt tovább. Most 10-ből 8x nem tudom visszatenni az ágyába. De rajtam meg alszik akár 1-1,5 órát is.
Csak így nem tudok semmit csinálni, na meg nem is túl kényelmes.
Mi lehet a baj? Miért alszik ennyire drámaian?
A férjem már mondta, hogy vigyem el a dokihoz, mert ez nem normális, hogy sokszor 1 órát sem alszik egyhuzamban.
Ez sajna ilyen. Én a fiamnál pl nem is tudtam róla, hogy létezik ilyen. Most a kicsivel szembesültem vele.
2#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!