Kislányom 10 hónapos lesz. Nagyon szépen haladtunk eddig a hozzátáplálással, mindent megevett szépen. 2 hete viszont folyamatosan sír,becsukja a száját elfordítja a fejét. Miért csinálhatja ezt?
Nem fogzik, nem beteg, nem fáj a torka, nem érte semmi rossz evés közben, nincs szájpenésze, nem fáj a hasa
Mikor elé teszem a tányérat és meglátja már elkezd sírni, de úgy hogy nagyon potyognak a könnyei
Próbálkoztam blw-vel, de leszórja a földre, adtam kanalat a kezébe de eldobja, hagytam hogy turkáljon a kajába az sem vált be
Próbáltam vele enni, az sem jó neki .
Van hogy reggel fel 9 kor eszi a reggelit és legközelebb fel 2 kor eszik ebédet, így sem akar enni :( ha vannak köztes étkezések akkor sem akar enni :( teljesen tanácstalan vagyok
Valami rossz élmény érte, hiába nem tudsz róla. Más nem etette legalább egyszer?
Tedd le a kis falatkákat egy asztalra, ahol ő is eléri, időnként eszegess belőle és semmi mást ne csinálj.
Már egy ideje azt eszi amit mi, csak neki van hogy picit másképp készül, igen a figyelemeltereléssel nálunk is eszik bár nem mindig, csak azthittem az nem jó, annyi mindent olvasni, ne nézzen közben mesét, ne játszon közbe stbstb
Köszönöm a segítséget, azért megnyugtató hogy másnál is van ilyen
Szerintem nem olyan nagy gond, ha közben lekötöd a figyelmét, ha úgy nekiáll enni. Annyi csak, hogy a mesét azt én is kerülöm, inkább kap egy üres flakont aminek csavargathatja a kupakját stb., addig is fejlődik a motorikus képessége. Lesz majd időszak mikor már maguk esznek evőeszközzel, akkor biztosan nem kell már terelni a figyelmüket, mert élvezni fogják, hogy maguk ehetnek.
2-es voltam
4 napja nincs sírás
Valamiért fogtam egy fémkanalat, es azzal álltam neki etetni
És nem sírt ahogy meglátta
Azóta ha nagy kanállal van etetve nem sír 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!