Küzdött még valaki azzal, hogy nem kakál a kisbaba?
Sziasztok! 8hetes tápszeres baba nem tud kakálni, a széklete nem kemény, mégsem tudja kinyomni, erőlködik, vörösödik, sír, amíg nem segítek neki. Az orvosunk szerint még kell tanulnia hogyan kell.. kap Biogaia cseppet, de az sem segít semmit. Aki volt még ilyen helyzetben attól kérdezem, hogy mikor tanulta meg ? Mert ez a helyzet tarthatatlan. El kellene vigyem másik orvoshoz? Vagy ő sem tudna segíteni?
Amúgy ettől a tápszertől jól fejlődik, nem fáj a hasa.. Az egyetlen gond a kakilás.. nem tudom mit kellene tegyek, a családban is mindenki válasza :"hát nem tudom szívem " esetleg más tápszer megoldaná a gondunkat? Egyszer el hagytam három napot nyűglődni, és úgy bele kemenyedett a kaka alig tudta kinyomni. Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett. Minden válaszért hálás vagyok.
Nálunk is ez volt, doki látta és azt mondta, hogy meg kell tanulni ezt is.
Ha végre sikerült kinyomni, akkor a fél szobát beterítette a kaki, mert tök lágy volt, csak nem tudta összehangolni a nyomás, lazítást.
Néhány hét alatt rendeződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!