Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb egy éves gyerekre mennyire...

Kb egy éves gyerekre mennyire lesz veszélyes a fég calor2 nevű fali gázkonvektor?

Figyelt kérdés

Eléggé régi darab tartok tőle, hogy nagyom forró lesz a külseje. Ilyen: [link]

Vagy alaptalan a félelmem?

jún. 27. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán ne hagyd majd tapogatni és akkor semennyire.
jún. 27. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Igen, valószínűleg forró lesz. De én ilyet már be sem mernék kapcsolni.
jún. 27. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan meg lehet tanítani, hogy ne nyúljon hozzá, ha otthon van ilyenetek. (De amúgy én se szívesen használnék ilyen régi készüléket.) Ha csak néha-néha látja, az cikisebb.
jún. 27. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is ilyen van. Most szereltetem le. Vagy 15 éve nem használom, mert egyszer bekapcsoltam és olyan lángcsóva csapott ki belőle, hogy frászt kaptam. Állandó használatra fölösleges és nem is költséghatékony. Én meg biztosan nem kapcsolgatnám naponta mondjuk fürdéshez. Annyira nem vagyok bátor. Gyereknek nyilván forró, de ha a fürdőben van, mit keresne ott egyedül, úgy, hogy hozzáférjen?
jún. 28. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Nekünk az egyik albérletben a konyhában volt ilyen, én nem mertem éjszakára se bekapcsolva hagyni, nemhogy egy babát a közelébe engedjék.

Nem csak forró, a nyílt láng hozzáférhető.

jún. 28. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

1 éves föl se éri az ilyet. Nem térdmagasságba szokás beszereltetni.

Ekkora gyerek egyébként se kóricáljon egyedül a lakásban.

jún. 28. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nálunk a konyhában kB pont térdmagasságban volt a begyújtó része.... (A fürdőben volt magasabban, de azt a gáz szerelő meg is tiltotta, hogy használjuk annyira rossz állapotban volt)
jún. 28. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!