Mire gondolnak sokan amikor azt mondják használj ki minden percet míg kicsi?
Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 19:14
12/13 anonim válasza:
Eredetileg szerintem ez nem csak a csecsemőkorra vonatkozik.
Nekem 6 és 8 éves gyerekeim vannak és igénylik, hogy leüljünk játszani, együtt legyünk, kiránduljunk stb. És kamasz korukban tényleg nem ilyenek lesznek, biztos vissza lesznek sírva ezek akkor.
És már most is, szünet nélkül hétköznap alig vagyunk együtt, picike kisgyerekkel meg még kb minden idő közös. Olyan gyorsan telnek az évek..
Babakor nálunk is nagyon nehéz volt egyébként mindkét gyerekkel, de pl 1,5 éves kor egyik kedvencem.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem. Én is erre gondoltam hogy minél több időt vele. Csak nem egyszerű. Így is akkor csinálom meg a takarítás, vasalás stb amikor alszik. De így is ott kell hagynom néha néha és attól olyan lelkiismeret furdalásom van így is
2024. jún. 28. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!