Lehet hogy kevesebbet pisil ebben a hőségben a baba? Igyekszek minél több vizet adni neki. De kb 3 órája semmi pisi. A kedve nagyon jó, csak rengeteget izzad, mindannak ellenére hogy hűvösebb szobában vagyunk. Lehetséges, hogy kiizzadja?
Vagy meddig normális, hogy nincs pisi? Eddig ilyen nem történt, kb délig ma is volt rendesen pisi. Menjek vele rögtön az ügyeletre? Azt olvastam 6 óra bele fér. Így van?
Ja és 8hónapos
Pont most hívtam a védőnőt emiatt.. nekem 5 hónapos a kislányom és sajnos nálunk nagyon meleg is van, eléggé izzadunk is. Azt javasolta itassam vízzel, pedig anyatejes 100%.
Ha a következő étkezés után sem pisil kicsit sem akkor hívd fel az ügyeletet. Mert ahogy olvasom ti azért hűvösen vagytok
Időközben pisilt, jó sokat. Akkor 1# úgy látszik az idő hozta ezt náluk. Köszi a válaszod!
2# természetesen! Nem írtam volna ha nem ellenőrzöm rendesen, ne nevettes már! Pampers premiumot használunk, nedvességjelző csíkkal van ellátva, de ezen felül is ellenőriztem a pelust! Ja és nyugodj meg “cseréltél egyáltalán azóta?” Igen! Komolyan mondom, nem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni?! De én bár válaszolok neked! Csak hogy ne maradj ki semmiből! Onnan tudtam hogy nincs pisi a pelusban, mert nem vagyok hülye! 🙌🏼
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!