Nem félsz, hogy egy nem normális nézegeti, amit felteszel?
Már sokadik kérdés, hogy tegyél fel képeket, videókat az újszülöttedről pl. fürdés közben stb. Szerintem ezek abberált emberek kérései, mégis többen megteszik. A kérdező érdekes módon nem küld képet, se videót. Kit érdekel más csecsemője pucéran???
(/Ez egy modi válasza: Nem volt pedo, rengeteg babás kérdése volt, csak mivel ezt nem tudom megírni százezer felhasználónak külön, inkább a törlést választottam, a maiknak, a régieket már nem tudjuk törölni, hiába kérik, azonban a válaszait tudja kérni mindenki, hogy töröljük onnan is. Éppen a felhasználók követelték, hogy lehessen ilyesmit kiírni, hát ezentúl majd nem lehet..üdv, a Mod./)
Többen elítélően írtatok azzal kapcsolatban hogy miért más anyukáktól kérek segítséget, infót a kisfiú fütyi ápolással kapcsolatban. Többek között azért, mert több anyukának több tapasztalata van, mint egy orvosnak aki szinte egy életen át ugyanazt a nézetet vallja. Főképp hogy idősebb a gyermekorvosunk ő azt mondta hogy tornáztassuk... Azóta beszéltem egy sebész orvossal aki azt mondta nem kell vele foglalkozni három éves korig.
Ettől eltekintve a gyakorikerdesek.hu azért alakult hogy emberek egymás között kérdéseket tegyenek fel és válaszoljanak egymásnak különféle témákban... azt gondolom az én hozzászólásomnál volt már itt meredekebb is... De tény hogy utólag én is bánom hogy azt megírtam, csak voltam olyan naív elsőre hogy megírtam... hát ez van... így tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!