Nem félsz, hogy egy nem normális nézegeti, amit felteszel?
Már sokadik kérdés, hogy tegyél fel képeket, videókat az újszülöttedről pl. fürdés közben stb. Szerintem ezek abberált emberek kérései, mégis többen megteszik. A kérdező érdekes módon nem küld képet, se videót. Kit érdekel más csecsemője pucéran???
(/Ez egy modi válasza: Nem volt pedo, rengeteg babás kérdése volt, csak mivel ezt nem tudom megírni százezer felhasználónak külön, inkább a törlést választottam, a maiknak, a régieket már nem tudjuk törölni, hiába kérik, azonban a válaszait tudja kérni mindenki, hogy töröljük onnan is. Éppen a felhasználók követelték, hogy lehessen ilyesmit kiírni, hát ezentúl majd nem lehet..üdv, a Mod./)
Teljesen igazatok van,neked is mod,és a kérdezőnek is!
Kedves Mod,megkérdezhetem h miért töröltétek ki azt a kérdést h "Elhagyott,mert lányunk született.Normális?".Tényleg kamu volt,vagy rasszista kérdésnek minősítettétek v miért?
Kicsit off, de nézzétek meg a subba blog iwiw rovatát. Iwiwes adatlapokból válogatnak képeke, és azon röhögnek...
Én is első babás vagyok, és nagyon sok minden érdekel a babákkal kapcsolatban, ezért már több ízben is kértem anyukákat, hogy segítsenek, hogy tegyenek fel képet... mert hogy kisfiam van és nem tudom milyen az ha le van tapadva a kukijuk vagy szűkületesek. Eszembe se jutott hogy valaki azt tételezné fel rólam hogy pedo vagyok... Elég szomorú hogy anyukák egymás között nem tudják megosztani az ilyen jellegű dolgokat a pedóktól való félelem miatt... Szóval mielőtt bárki pedónak hinne... egy négy hónapos kisfiú anyukája vagyok az egész szülésem, terhességem története ezen a linken elérhető: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
De egyébként teljesen pucér képeket én sem tennék fel soha eleve nem is csinálunk soha teljesen pucér képeket... kétlem hogy a gyerekünk sok-sok év múlva a pucér képeire lenne kíváncsi...
Én írtam ki ezt a kérdést, a mod. válaszolt rá, nekem ezt írta:
"Tisztelt Felhasználónk!
Eleinte töröltük az ilyen kérdéseket, de éppen Ti, a kedves felhasználók mondtak el mindennek, hogy mi vagyunk a jónak elrontója és miért gond ez stb., ezért volt pár babás képes kérdés. Azt gondoljuk, hogy mindenki viseli a felelősséget érte, eldönti, hogy akar-e feltenni. Amúgy mi egyben látjuk a felhasználók összes kérdését, aki ilyet kért, annak kivétel nélkül sok babás kérdése volt, legalábbis amit én láttam, nem hinném, hogy valami perverz lenne, jó persze, sosem lehet tudni.
De mondom, ez a felhasználók kérése volt.
De most már hiába jelölgetitek, nyilván nem fogunk utólag ötven kérdést letörölni..ha viszont valaki kéri, annak szó nélkül töröljük a saját válaszát."
Egy szó, mint száz, a mai világban jobb elővigyázatosnak lenni szerintem. Utolsónak, ilyen jellegű problémákkal orvoshoz fordulok, nem ismeretlen anyukákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!