Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok mikortól tudott...

Babátok mikortól tudott stabilan ülni és kúszni?

Figyelt kérdés
Kislányom a héten lesz 7 hónapos, de még egyik se megy. Nyilván nem akarom siettetni, csak a stabil ülést pl. nagyon várom már. 😊 Kíváncsi vagyok, ezek másoknál hogy alakultak.
jún. 17. 08:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
12 honaposan kezdett el ülni, mászni. Kuszni, pedig olyan 10 hónaposan kb. :)
jún. 17. 08:13
 2/14 anonim ***** válasza:
kúszni 6-7 hónaposan, mászni 10 hónaposan, ülni 11 hónaposan kezdett.
jún. 17. 08:47
 3/14 anonim ***** válasza:

A kúszást nem igazán tudom, mert ő inkább csak forgott a hasán kúszásként, úgy ért el dolgokat, elvileg az is kúszásnak számít :) Az igazi kommandós kúszással kb. 1 napig próbálkozott, utána váltott is mászásra (kb. 7,5 hósan).

Szinte ezzel egyidőben ki is ült, a stabil ülés idejét sem tudom pontosan, de a fotók alapján két héten belül már vannak képek róla, ahol támaszkodás nélkül üldögél.

jún. 17. 08:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon korán kezdett mindent, de ha jól tudom kúszni 9 hónapos korukig "kell" elkezdeni. Úgyhogy nincsen lemaradva. Az ülés általában kúszás vagy mászás után szokott megjelenni.
jún. 17. 08:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekem kb 7 hónaposan ült ki (viszont a kúszás kimaradt),

a másik 10 hónapos kora után ült, akkor múlt el végre a bukás. Az ő kúszására nem emlékszem pontosan, csak annyit hogy bőven az ülés előtt volt.

jún. 17. 08:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Kúszni olyan 7,5 hónaposan, ülni egyéves kora körül.
jún. 17. 09:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok

Nekem 4.5 hónaposan kúszott. 5.5 hónapos mászott, 6 hónaposan ült és felállt. 10 hónaposan pedig már megy stabilan.

jún. 17. 09:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A nagy nem kúszott, 6 hónaposan mászni és 7 hónaposan ülni kezdett. A kicsi 5 hónaposan kúszott, 7 hónaposan ült, 8 hónaposan mászott.
jún. 17. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kuszni hat hónaposan kezdett, mászni 8 hónapos volt, és a mászás után pár nappal megtanult ülni.
jún. 17. 09:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kúszni 3,5 hónaposan, de hátrafelé. Majd 4,5 hónaposan előre is.

Kapszkodva lepegetni 8 hónaposan.

Mászni 9 hónaposan.

Ülni 11 hónaposan.

jún. 17. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!