Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél évesen még korán van a...

Fél évesen még korán van a nagyszülőknél hagyni a gyereket?

Figyelt kérdés

jún. 16. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Igen
jún. 16. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Babafüggő. Ki lehet próbálni, hogy bírja, ha először csak egy másik szobába mész át.

Mennyire bízol a nagyszülőkben, hogy pl. nem adnak neki olyat (akár puszta jóindulatból), amit még nem ehet?

jún. 16. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha rendben vannak a nagyszülők és ők is vállaják igen.
jún. 16. 21:07
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
7 hónapos volt a lányom, mikor elkezdtem a mérlegképes tanfolyamot. Mikor suliban voltam, általában anyum vigyázott rá, soha nem volt gond, 100 %-ig megbíztam benne. Éjszakára 2 éves kora körül maradt először.
jún. 16. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

12, Inkább anyafüggő. Félévesen nekem még korai lett volna. Más meg a 3 hónapost odaadja egy hétre és nyaralni megy. Nem vagyunk egyformák.

Nagyobbik gyerekem 2,5 volt amikor először vigyázott fél délután rá a nagyi. A kisebb meg 5 hónapos, amikor elmentem a nagy szülőiére és egy órát mással volt míg az apja hazaaért. Na ő, a kicsi még 5 évesen se aludt a nagyinál. A nagy meg 3 évesen is simán.

jún. 16. 21:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Nincs hozzam tapadva a gyerek az apjaval is siman elvan egesz nap, probaljuk sokszor elvinni a nagyszuleihez is hogy ne legyen neki idegen a kornyezet. Most sem egesz ejjel terveztuk ott hagyni csak delutan/estefele 2-3 orara
jún. 16. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Gyerek és nagyszülők függő sztm.

Hát hagyjátok ott aztán kiderül.

jún. 17. 00:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 2-3 óráról van szó szerintem ki lehet próbálni.

Mi havi egy esetleg két alkalommal 3 hónapos kora óta 1-3 órára anyósora bízzuk a babát. Főként, ha orvoshoz kell mennem, ügyintézni vagy bármi olyan ahova nem akarom vinni a babát.

Lehet jól kijönnek, de az is lehet, hogy nem marad meg vele. Ezt előre nem tudhatod.

jún. 17. 06:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így simán.
jún. 17. 07:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha vállalják a nagyszülők és a gyerek is elvan velük, akkor simán.
jún. 17. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!