Fél évesen még korán van a nagyszülőknél hagyni a gyereket?
Babafüggő. Ki lehet próbálni, hogy bírja, ha először csak egy másik szobába mész át.
Mennyire bízol a nagyszülőkben, hogy pl. nem adnak neki olyat (akár puszta jóindulatból), amit még nem ehet?
12, Inkább anyafüggő. Félévesen nekem még korai lett volna. Más meg a 3 hónapost odaadja egy hétre és nyaralni megy. Nem vagyunk egyformák.
Nagyobbik gyerekem 2,5 volt amikor először vigyázott fél délután rá a nagyi. A kisebb meg 5 hónapos, amikor elmentem a nagy szülőiére és egy órát mással volt míg az apja hazaaért. Na ő, a kicsi még 5 évesen se aludt a nagyinál. A nagy meg 3 évesen is simán.
Gyerek és nagyszülők függő sztm.
Hát hagyjátok ott aztán kiderül.
Ha csak 2-3 óráról van szó szerintem ki lehet próbálni.
Mi havi egy esetleg két alkalommal 3 hónapos kora óta 1-3 órára anyósora bízzuk a babát. Főként, ha orvoshoz kell mennem, ügyintézni vagy bármi olyan ahova nem akarom vinni a babát.
Lehet jól kijönnek, de az is lehet, hogy nem marad meg vele. Ezt előre nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!