Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korban hagytátok...

Mennyi idős korban hagytátok ott először a nagyszülőknél a gyereket egy napra éjszakával együtt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 19:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Első gyerek: 2. hónap

Második: kb 6. hónap

Második nyűgösebb baba volt.

2022. máj. 27. 19:44
 2/24 anonim ***** válasza:
38%
1es, két hónaposan már éjszakára is ott hagytátok? az én fiam 1 éves lesz mikor egy esküvő miatt a mamánál kell aludnia, de már most tiszta ideg vagyok :D úgy látszik le kéne kicsit lazulnom 😅
2022. máj. 27. 19:47
 3/24 anonim ***** válasza:
68%

1-es vagyok. Igen, erre sokan ugranak, itt rendszerint nekem esnek emiatt 😂 (tudom, te nem.)

Igazából egyedül édesanyám miatt történt így, mert ő nagyon ért a gyerekeink nyelvén és tiszteletben tartja a mi módszereinket. Semmi ellenérzésem nem volt, hogy egy péntek estét és egy szombatot ott töltsön annak idején.

2022. máj. 27. 19:52
 4/24 A kérdező kommentje:
Ez így érthető, főleg ha tiszteli a ti szabályaitokat. Én is félek, de valamikor hozzá kell szoknia, hogy ott aludjon. Csak nem tudom mennyi is az ideális kor.
2022. máj. 27. 19:54
 5/24 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az ideális az, ami neked ideális. 6 hónaposan simán otthagytam volna anyukámra, ha tudtam volna fejni. Te ismered a gyereked és magad. Mennyi idős a babád?
2022. máj. 27. 19:58
 6/24 anonim ***** válasza:
12%
1 éves volt a fiam mikor előszőr a tesómnál aludt .
2022. máj. 27. 19:58
 7/24 anonim ***** válasza:
45%
1 hetesen, amikor elmentünk randizni a férjemmel
2022. máj. 27. 19:59
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
A fiamra már nem emlékszem, mert ő már 10 éves, de a lányom szeptember elején lesz 2 éves és 3 hét múlva fog először éjszaka is ott aludni a nagyszülőknél (egész napokat már töltött nâluk).
2022. máj. 27. 20:00
 9/24 A kérdező kommentje:
10 hónapos, csak annyira anyás, üvölt ha elmegyek, most is így volt és sajnálom.
2022. máj. 27. 20:01
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Mi fokozatosan szoktattuk. Ha üvöltött, akkor nem hagytuk ott. Együtt kialakítottunk egy bizalmi kapcsolatot közte és a nagyszülők között, miközben egyre jobban kivontam magam az aktuális helyzetekből. Utána tudtam otthagyni vagy jöttek ők és vigyáztak rá nálunk.

2 éves. Aludni még nem aludt náluk, de olyan volt hogy a nagyszülők nálunk vigyáztak rá egész nap és ők is altatták. Gond nélkül. Most nyáron lesz először, hogy ottalszik majd.

2022. máj. 27. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!