Mennyi idős korban hagytátok ott először a nagyszülőknél a gyereket egy napra éjszakával együtt?
Első gyerek: 2. hónap
Második: kb 6. hónap
Második nyűgösebb baba volt.
1-es vagyok. Igen, erre sokan ugranak, itt rendszerint nekem esnek emiatt 😂 (tudom, te nem.)
Igazából egyedül édesanyám miatt történt így, mert ő nagyon ért a gyerekeink nyelvén és tiszteletben tartja a mi módszereinket. Semmi ellenérzésem nem volt, hogy egy péntek estét és egy szombatot ott töltsön annak idején.
Mi fokozatosan szoktattuk. Ha üvöltött, akkor nem hagytuk ott. Együtt kialakítottunk egy bizalmi kapcsolatot közte és a nagyszülők között, miközben egyre jobban kivontam magam az aktuális helyzetekből. Utána tudtam otthagyni vagy jöttek ők és vigyáztak rá nálunk.
2 éves. Aludni még nem aludt náluk, de olyan volt hogy a nagyszülők nálunk vigyáztak rá egész nap és ők is altatták. Gond nélkül. Most nyáron lesz először, hogy ottalszik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!