Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korban hagytátok...

Mennyi idős korban hagytátok ott először a nagyszülőknél a gyereket egy napra éjszakával együtt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 19:39
1 2 3
 11/24 babyboom567 ***** válasza:
34%

5,5 éves nem aludt még ott és fél óránál többet nem volt velük magában.(azt is csak nálunk)

A legfőbb gond mindkét nagymamával, hogy mindig minden ablakot tárva nyitva hagynak.Mindkét mama mániája az erkélyen üldügélés,napozás,vannak kint székek, asztal.Nem fogom a gyerekre bízni, hogy megértette-e,hogy nem szabad felmászni.Mert ha mégsem értette meg, és kiesik a nyolcadikról, akkor meghal.

2022. máj. 27. 20:17
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Első gyereket 5 hónaposan. Ő mindenkivel jól elvan, a lényeg, hogy ne legyen éhes és a cumi kéznél legyen, ha fáradt. 4 hetes korától átalussza az éjszakákat (3,5 éves, fogzás, szepa se nagyon zavart be).

Másodikat kb. 1,5 éves korában, akkor is nehezen. Ő a kezdettől nagyon anyás, matrica baba volt. Ébredéskor ha nem engem látott meg először, fél órás sírás volt még egyéves korában is emiatt. Éjjelente ébredt gyakran, anyukámékkal sem akartam kiszúrni, hogy akkor éjszakázzanak vele vagy hajnalban hívjanak, hozzák haza.

Akkor lett jobb a helyzet, mikor elkezdett ő is bölcsibe járni. Utána már otthagytuk őt is bármelyik nagyinál.

2022. máj. 27. 20:27
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Kb. 5 éves korában.
2022. máj. 27. 20:27
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
1,5 éves volt mindkettő
2022. máj. 27. 20:31
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
Egyszer maradt éjszakára anyukámmal kb 2 és fél évesen de akkor rögtön 5 napot. Sajnos soha többé nem engedhetem hozzá egyik gyerekem sem, pedig imádta volna 😢
2022. máj. 27. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem fogom, idősek és sajnos megbízhatatlanok. Majd aludhat az unokatesóinál ha igénye lesz rá. Most lesz 2,5 éves, szerintem még 2-3 év és biztos benne lesz egy kölyök buliban.
2022. máj. 27. 21:48
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
1,5 éves még nem aludt ott a mamánál, nem azért mert nem tudta rá vigyázni, hanem mert nem volt semmi miatt szükség, hogy ott aludjon.
2022. máj. 27. 22:10
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
Sosem aludtak ott, így alakult. 24-22-3 évesek
2022. máj. 27. 22:18
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

A fiamat másfél évesen,egy éjszakára.

A lányomat még sosem,mivel nincs elbsenkivel,nappal sem nem még éjjel.

2022. máj. 27. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

2 hónaposan.

Volt egy ajándékba kapott egyéjszakás szállodai nyaralásunk, amiről totálisan megfeledkeztünk és lejárt volna. Alapból még nem hagytam volna ott a mamánál éjszakára, kicsit paramami voltam, de közben vágytam hogy újra kettesben legyünk a férjemmel.

A kislányom hálistennek jó alvó, anyukám remek nagyi, aki örömmel vigyázott az unokára. Tápszeres baba, szóval azzal sem volt gond.

2022. máj. 27. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!