Extra hasfájós babák anyukái, tudnátok tippeket adni?
Sziasztok! 6 hetes anyatejes a babám. Kb. 1 hónapja kezdődött a brutális hasfájás. Néha vannak jobb napok, de általában reggeltől estig ordít amikor ébren van. Próbáltuk már: infacol, espumisan, probiotikum, masszázs, torna, hinta, rezgő cucc, hajszárítózás, dajkálás, babakocsizás, hordozás, hason altatás, tejmentes diéta, szélcső. Talán leginkább a kólika tartás válik be. A colief csepp és a biogaia lesz a következő a listán. Orvos látta, azt mondta, hogy próbálgassunk több mindent, sajnos csak az idő segíthet véglegesen.
Mit tudnátok tanácsolni még? Hogy lehet ezt lelkileg elviselni, hogy szenved a baba, tehetetlen az ember? Hogy bírtátok az egésznapos üvöltést? Én van hogy egész nap nem eszek kb. Semmit, mert folyamatosan nyugtatni, mozgatni kell. A férjemmel is állandóan veszekszünk, mivel mind a ketten feszültek vagyunk a tehetetlenségtől. Próbálok nyugodt és vidám lenni, de este sokszor vele együtt sírok már. Kimozdulni csak a nagyon szükséges helyekre tudunk, sétálni is néha csak az udvarra jutunk el, mert sokszor lilulásig ordítja magát. Kicsit irigy vagyok azokra az anyukákra, akik órákat tudnak sétálni, meg elalszik a babakocsiban. Tudom, hogy jó esetben 3-4 hónapig tart ez az állapot. De hogy lehet kibírni?
Ne haragudjatok, kicsit hosszú lett. Válaszokat előre is köszönöm!
Megpróbálkozok mindennel.
Utolsó! Először a tejtermékeket, majd a gyümölcsöket, zöldségeket, végül a főtt kaja is elmaradt, hátha attól fáj a hasa amit eszek. 2 hétig tartottam, de változás nem volt semmi. Azóta normálisan(már ha van időm) eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!