7 hetes a kislányom,kb 1 hetes kora óta hasfájós! Tápszeres beba opti prot adunk neki,a dr úr nem akar váltani! Minden etetés után üvöltve sír,most már alig alszik valamit?!
Próbáltam többet adni neki,de a helyzet nem változott!
Kíváncsi vagyok volt e így valaki,és mi segített?
Köszönöm
A hasfájáson ha nem valamilyen érzékenység okozza az isten se segít...
Mi Milumil Komfortra váltottunk a simáról és ugyanúgy fájt a hasa 5 hónapos koráig persze egyre kisebb intenzitással. Gasztróra is vittem már, de ott is csak azt mondta a doki hogy ez van, ha nincs más tünet, majd elmúlik.
Végigpróbáltunk minden cseppet Espumisan, infacol, laktáz, biogaia és semmi nem segített.
Néha jobb volt, néha rosszabb.
Szerencsére elmúlt.
A hordozással lehet még próbálkozni. Ha többet van függőlegesben, könnyebben kijönnek a gázok.
Kitartás, nem akarom azt mondani, hogy tudom min mentek keresztül, mert minket ez a probléma elkerült.
Nem írod hogy mit probaltal a helyzet javítása érdekében?
Első körben laktoz csepp, mert lehet érzékeny rá, az meg is oldja hamar a bajt, sajnszos a dolog ha a kaja után nem sokkal üvölt.
A torna és a masszázs is sokat tud segíteni a puki gondokon, illetve mindig jól meg kell bufogtetni.
Aztán probiotikum esetleg, nálunk ez segitett a kakiban is.
Aztan jöhetnek a cseppek, infacol, espumisan stb.
És ha ezek nem jók lehet tapszert váltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!