Átaludná ilyenkor már az éjszakát (ha visszaalszik) vagy kell ilyenkor az etetés?
Első baba, most múlt 6 hetes.
Este 23-éjfél körül szopozik utoljára, majd hajnal 4 körül szokott kelni a következő szopira. (Illetve 2:45 körül is nagyon nyöszörög a kaka/pocak miatt, de ilyenkor rendszerint visszaalszik pár perc alatt, nem kel fel.)
Szóval rendszerint megébred (és én is 2:45, és hajnal 4 körül).
4 körül fel is ébredt eddig, felsírt, így egyértelmű volt, hogy a szokásos szopit is kéri. Viszont 1-2 napja a 4 órainál is ahogy nézem, inkább nyöszörög, küzd a kakával, nyomja, erőlködik. És azt hiszem itt visszaaludt volna.
Ilyenkor hagyjam, ha nem sír fel, hanem visszaalszik 5-10 perc nyöszörgés után? Azért vagyok bizonytalan, mert a szokásos 4 órai időben történik, amikor kb beállt neki, hogy akkor van szopi.
Nálatok hogy volt az átalvás elején? Köszi előre is!
Erősen nyoszorog, nem feltétlenül sir fel.
Köszi, akkor kivárom mi lesz a vége… :) csak azért nem mertem, mert az időpont a szokásos amikor így erősen forgolódik, felnyöszörög percekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!