Keltettétek enni a babátokat?
Nézz meg egy hetet hogy alakul. Ha szépen gyarapszik akkor is akkor kihagyhatod. Na meg ha van pelus, vidám akkor oké.
Esetleg az orvost még megkérdezheted.
Dokit/védőnőt kérdezném.
Sárgulás volt? Ha igen, akkor az már teljesen elmúlt?
Az a baj sokat bukott is ha a maradék 1 órában hagytam aludni. Most rájöttem hogy büfizni sem tudunk a vállamon csak ülő helyzetben különben bukik.
Egyszer mondta a dr nő hogy szerinte be fog sárgilulni. Aztán nem.
Légzés támogatás kellett 3 napig, infúzió és antibiotikum. Aztán utána sok dicsérték hogy ügyes szépen fejlődik stb...
Az én kisfiam nem volt ennyire odafigyelős, mint a te babád. Időre született, soha nem bukott evés után.
A védőnő mondta, hogy keltsem 3 óránként, én bólogattam, hogy oké, de nem keltettem. 4,5 óránál sosem aludt többet egy húzamban.
Figyelgesd, tapasztald ki, hogy hogyan ébred. Ha minden rendben vele, akkor a hasa úgyis felkelti.
Ha a saját babám lenne én hagynám aludni, max ha nagyon elhúzná az alvást akkor kelteném, mondjuk 5 órán túl aludna.
Tényleg csak azt tudom mondani, mint amit már javasoltak neked, hogy hagyd aludni, magától ébredni és figyeld, hogy gyarapszik-e ezzel a módszerrel. Ha 1 hét után nincs gyarapodás, vagy stagnál a súlya, nincsenek kakis, pisis pelusok akkor térj vissza a 3 óránkénti ébresztéshez.
Még egy szavazat az orvosi konzultációra.
Nem egyszerű a helyzet, mert nyilván életbe vágó a megfelelő mennyiségű tápanyag, de a növekedési hormon alvás közben termelődik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!