Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan lehet tudni, hogy a...

Honnan lehet tudni, hogy a baba hasfájós?

Figyelt kérdés
Este/éjszaka mindig van pár óra amíg nem alszik el a baba, sír és folyamatosan cicizne órákon keresztül. Azt gondoltam, hogy éhes, adtam neki tápszert, de egyik este kihányta másik este pedig alig evett belőle. Hasfájás lehet az oka az órákon át tartó nyugtalanságnak? Ha igen, tudok valamivel segíteni?
máj. 30. 10:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Van, hogy cicin se nyugszik meg, azon is csak sír, aztán keresi újra.
máj. 30. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a túl etetés okozott sok hasfájós gondot.
máj. 30. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vígasztalhatatlan sírás, lábhúzgálás, nyugtalanság.

Milyen idős? Ha szopik, miért adtál neki tápszert? Ha fáj a hasa, azzal csak rontasz rajta. Ha szopniakar, szoptasd.

"Este/éjszaka mindig van pár óra amíg nem alszik el a baba, sír és folyamatosan cicizne órákon keresztül." Igen, a csecsemők ilyenek.

máj. 30. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Nekem azt mondta a védőnő, hogy a kólikás hasfájást nem lehet cicizéssel megnyugtatni, ha a cicin megnyugszik, más baja van. Mi is ezzel kínlódik egyébként, valószínűleg túlfárad és nem tudjuk könnyen átlendíteni a holtponton. Minden este más válik be, levegőzés, éneklés, ringatás, de a hasfájásnál nem ilyen megoldások lennének. Próbálkozni kell.

Mi adtunk neki biogaiát, infacolt, bébi laktáz cseppet, egyiknek sem volt eredménye.

máj. 30. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

#4."kólikás hasfájást nem lehet cicizéssel megnyugtatni"

Hát a védőnőd úgy látszik, még nem hallott olyan hormonokról, amelyek a megnyugvásban és fájdalomcsillapításban segítenek. Engem speciel egy ilyen védőnő nem nyugtatna meg.

máj. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!