Mennyit segít a férjetek az éjszakai felkeléskor (hasfájós, fogzós babánál)?
Nem tudom, ki és miért pontozza le azokat a válaszokat, amelyek nem arról szólnak, hogy az apa keljen fel éjjel. A kérdező - ha jól olvasom - mindenki véleményére kíváncsi, azokéra is, ahol nem problémásak a babák.
Ha valaki leírja, hogy nála minden rendben, netán leírja azt is, hogy véleménye szerint miért, azt lepontozzátok. Ez miért jó??? Az a divat, hogyan lehet minél inkább panaszkodni? Vagy kinek a rosszabb - játékot játszunk?
Köszönöm szépen a válaszokat, minden válasz hasznos számomra!
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert reggel kicsit összekaptunk a férjemmel. Dolgozni megy reggel, és friss agyra van szüksége. Viszont nekem is szükségem lenne a pihenésre, és akkor kérem a segítségét, amikor már nem bírok kikelni az ágyból.
hát igen ez kényes téma.mert apának tényleg dolgozni kell menni, mi viszont egy éjszakai műszak után lehúzunk egy nappalit is.na, dehát erre mondják az anyaság 24órás meló.
:D
egyéblként nálunk felébred apa, csak nem kell fel, mert úgyse tudná megnyugatatni.hát amíg nem próbálta?
na, mindegy.nekem személy szerint még jól is esik, hogy én tudom megnyugtatni.
Nálunk úgy van, hogy éjfélig tutira nem kel fel és elvileg 4 körül eszik. Éjfél és 4 óra között én kelek ha gond van, a 4 órás etetés után pedig ő. Így ki tudja magát aludni kb fél 5-ig és utána már nem fekszik vissza és én is tudok aludni fél 8-ig, amíg ő el nem megy dolgozni! :)
Ha minden okés és csak enni kel 4 körül, akkor csak én kelek, kivéve ha lebukja magát és öltözés van vagy éppen be van gyulladva a bal mellem és emiatt nehezen büfiztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!