Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit segít a férjetek az...

Mennyit segít a férjetek az éjszakai felkeléskor (hasfájós, fogzós babánál)?

Figyelt kérdés
Érdekel mindenki véleménye, akik nem küzdenek ilyen problémákkal, azoké is.
2009. jan. 6. 08:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is magam kelek éjjel. 9 hónapos a torpe, már tápszeres egy ideje, így elvileg segíthetne az apuci is. De tudom, hogy reggel munkába megy, sokat vezet, így nem szólok, viszont 7 végén igen!Akkor miért ne kelhetne fel? En igaz, nem megyek idopontra reggel, de ugyanúgy felkelek és napkozben teszek-veszek, + jó eleven a kicsi, szóval a 7 végén felébresztem, ha már nem bírom. Nekunk sajna kezdettol fogva nehéz északáink vannak, eszik még a kicsi, vagy csak felsír, néha óránként, vagy fogzás alatt felkel éjfélkor és 3-4ig fent van... Velem altatni meg nem akarjuk, tudom, hogy így jobban alszik, de a fogzás alatt tobbszor volt ilyen és most szoktatom vissza a kiságyba. Egy anyuka sokat kibír, de talán nem mindent, jól jon néha egy kis váltás.
2009. jan. 6. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az éjszakák az enyémek. Ugyanis Apa külföldön dolgozik és a babánk csak velem alszik vissza éjjel, annyira megszokta, hogy ritkán van itthon az apája :) Még el is kell bújnia a takaró alá a páromnak, ha itthon van és éjjel ébred a pici, nehogy meglássa, mert akkor beindul a széles vigyor és ébred teljesen. Napközben rengeteget segít (ha épp itthon van), hatalmas a szerelem apa és lánya között, de az altatás az enyém, különben csak viháncolás és vigyorgás van :))) Szerencsére jó baba, éjjel nem kel sokszor és akkor is félkómában megeszi a tápszert és alszik tovább.
2009. jan. 6. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, ki és miért pontozza le azokat a válaszokat, amelyek nem arról szólnak, hogy az apa keljen fel éjjel. A kérdező - ha jól olvasom - mindenki véleményére kíváncsi, azokéra is, ahol nem problémásak a babák.

Ha valaki leírja, hogy nála minden rendben, netán leírja azt is, hogy véleménye szerint miért, azt lepontozzátok. Ez miért jó??? Az a divat, hogyan lehet minél inkább panaszkodni? Vagy kinek a rosszabb - játékot játszunk?

2009. jan. 6. 11:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, minden válasz hasznos számomra!

Igazából azért tettem fel a kérdést, mert reggel kicsit összekaptunk a férjemmel. Dolgozni megy reggel, és friss agyra van szüksége. Viszont nekem is szükségem lenne a pihenésre, és akkor kérem a segítségét, amikor már nem bírok kikelni az ágyból.

2009. jan. 6. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:

hát igen ez kényes téma.mert apának tényleg dolgozni kell menni, mi viszont egy éjszakai műszak után lehúzunk egy nappalit is.na, dehát erre mondják az anyaság 24órás meló.

:D

egyéblként nálunk felébred apa, csak nem kell fel, mert úgyse tudná megnyugatatni.hát amíg nem próbálta?

na, mindegy.nekem személy szerint még jól is esik, hogy én tudom megnyugtatni.

2009. jan. 6. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van, hogy éjfélig tutira nem kel fel és elvileg 4 körül eszik. Éjfél és 4 óra között én kelek ha gond van, a 4 órás etetés után pedig ő. Így ki tudja magát aludni kb fél 5-ig és utána már nem fekszik vissza és én is tudok aludni fél 8-ig, amíg ő el nem megy dolgozni! :)

Ha minden okés és csak enni kel 4 körül, akkor csak én kelek, kivéve ha lebukja magát és öltözés van vagy éppen be van gyulladva a bal mellem és emiatt nehezen büfiztetek.

2009. jan. 6. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Az én 5 hós kislányomnak éppen jön a foga. Hetek óta kűzdünk az állandó ébredéssel és sírással. Mivel anyatejes, ezért éjjelente 3-szor is kap szopit, de a köztes időkben való ébredéseknél bizony a párom is besegít. Nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha nem tenné. Rettenetesen fáradtak vagyunk reggelre...:-( Remélem nem sokára kibújik a 2. fogacska is, és lesz egy pár (sok) nyugodtabb éjszakánk is.
2009. jan. 6. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!