Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit segít a férjetek az...

Mennyit segít a férjetek az éjszakai felkeléskor (hasfájós, fogzós babánál)?

Figyelt kérdés
Érdekel mindenki véleménye, akik nem küzdenek ilyen problémákkal, azoké is.
2009. jan. 6. 08:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

szól, hogy sír a baba.mert én tudok aludni, hogy sajna semmit nem hallok

:)

2009. jan. 6. 08:34
 2/17 anonim ***** válasza:
jav.: mert én úgy tudok aludni
2009. jan. 6. 08:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte mindig felkelt, aztán immunissá vált a baba hangjára éjszaka :D
2009. jan. 6. 08:45
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk nincs ilyen gond, hála Istennek, de ha lenne, akkor se kérném, hogy segítsen, hiszen ő megy másnap dolgozni, nem én. Nekünk eddig (5 és fél hónapos) sose volt gondunk éjjel, véleményem szerint azért, mert együtt alszunk, így a baba is nyugodtabb. Én szoptatni is alva szoktam, csak odahúzom cicire a kisasszonyt, ő kiszolgálja magát, én meg nyugodtan alszom tovább. Tudom, hogy vannak nyűgösebb babák, nálunk nem ez a helyzet szerencsére. Amikor a fogacskája fáj (mi is fogzunk már egy ideje) akkor homeopátiás szereket használok és borostyánkövet. Nekem segítenek. Na meg azt veszem észre, hogy jobban viseli a kicsi a fájdalmat is, ha maga mellett tud engem. Nem szoktam felvenni, csak összebújunk, ez nálunk kezdettől bevált.
2009. jan. 6. 08:55
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk is ugyanez van, mint az utolsó hozzászólónál. A férjem így nem kell, h felkeljen, hisz én tudom megszoptatni éjjel. 11 hónaposak vagyunk, és mind együtt alszunk:)
2009. jan. 6. 09:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A mi babánk külön alszik.

Nekem ugyanúgy felkel a párom hozzá,mert hiába ő megy reggel dolgozni és nem én,de nagyon jól tudja én sem matinézok itthon egész nap.

Nekem nagyon rendes férjem van és szerencsére a mi kisfiúnk sem egy problémás valaki.

2009. jan. 6. 09:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a mi babánk egyik nap "rendes manó" aztán 3-4 éjszaka többször kelő kis éjjeli bagoly. Az én férjem is nagyon rendes és általában nekem csak etetni kell felkeljek, az altatás, megnyugtatást ő végzi már lassan egy éve. Mindannak ellenére, hogy reggel megy munkába ő is, de ahogy írta a másik válaszadó is, tudja, hogy nem pihenni és kikapcsolódni maradok itthon, sőt sokszor mikorra hazajön olyan vagyok mintha legalább két hete non-stop melóznék pihenés nélkül.
2009. jan. 6. 09:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem egyszer sem kelt fel a lányunkhoz.

Olyan méllyen a addíg sokat kiakadtam,mert éjjel nappal fennt voltunk.Sokszor a férjem rám kelt fel nem a gyerekre........

Ne aggódj,elmúlik,és majd jön más helyette.

2009. jan. 6. 09:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Bocsi,"olyan mélyen alszik".
2009. jan. 6. 09:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Maximum szól, hogy sír a baba. Azt gondolja, ő nem tudná megnyugtatni, mert neki nincs melle, én meg ráhagyom..nincs szükségem igazából arra, hogy éjszaka ő keljen, nyilván ki tudnám "harcolni", de ha az én férjem megmakacsolja magát az senkinek nem jó, szóval nem szeretek erőszakoskodni. Egyébként meg nyugis baba a 9 hónapos kisfiúnk, 1-2x még felkel hajnalban, de általában már végigalussza az éjszakát és hála nem volt hasfájós. Most jut eszembe, a legelején mikor 1-2 hetes volt a pici és éjszaka is többször nyügösködött néha felváltva adtuk vissza neki a cumit, mikor az volt a gondja a picinek :) Az oroszlánrésze az enyém a gyerekkörüli teendőknek, ebben nincs egyenlőség, nálunk ez így van rendjén.
2009. jan. 6. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!