Akinek a párja mégsem akar második gyereket, náluk mennyi idő telt el mire eljött az ideje hogy mégis?
Nagyon régóta legalább 2 gyereket terveztünk, kis korkülönbséggel..
Azonban az első baba születése óta nem akar másodikat..
Jelenleg 2 év lenne köztük, de ugye most nem akar..
Elmondása szerint soha..de mégis akinél meggondolta magát, mennyi idő telt el?
Hetek óta nem tudom elengedni a dolgot, sőt, egyre jobban bennem van sajnos
Szeretném ha nagyjából egyidősek lennének, és meg is állnék a kettőnél, örülnék nekik is nagyon,de nem szeretném Ha egyedül nőne fel a gyerekünk :(
(Eredetileg én 4-et szerettem volna,párom mondta a 2-t)
Ha te 4-et szerettél volna, és a párod "kettőt mondott", akkor sanszos, hogy az neki már eleve egy kompromisszum volt, és az egy helyett mondta, hogy mégis közelebb legyen a 4-hez.
Én egyébként sajnállak kérdező. Sokan mondják, hogy meg kell előre beszélni, mások azt, hogy nem lehet. Mindkettőben van igazság szerintem. Ha valaki 4-et akar, a másik meg a "najó" legyen kettőt mond (de lazán benne lenne az egyben is), akkor ott sajnos egészen más a családról kialakult kép a két ember fejében, és ezt igazából az elején is lehet sejteni.
Olyat nem ismerek, ahol a férfi gondolta volna meg magát, de olyat elég sokat, ahol anyukának csak akkor jött meg a kedve, amikor az első gyerek már túl volt a dackorszakon, és kicsit kisimult az élet. Talán férfinál is lehet ilyesmi.
Férjem 3 gyereket szeretett volna, én 2-t.
Most van egy másfél évesünk és bennem van, hogy szívesen lennék még egyszer várandós, mert imádtam és babáznék is néha. DE, ez számomra csak valami pillanatnyi hormonagymenés.
Látjuk, hogy a kisfiunk annyi energiát vesz el tőlünk, hogy tudjuk, hogy 2 gyereknek nem tudnánk biztosítani (mentálisan) amire szüksége van. Most hogy nagyobb, egyre izgalmasabb, de nehezebb is az élet, mire úgy éreznénk, hogy na készek vagyunk a következőre meg már korosak lennénk (én 31, férjem 37 éves most).
Szóval így lett nálunk 3-ból 1. Aztán pár év múlva kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!