Miért sír folyamatosan 2,5 évesem?
Újszülött kora óta extrém sírós baba volt, sosem szeretett bújn, az ölelést és a puszikat se szerette. Reméltem ez idővel megváltozik, de 2,5 év után se változott semmi. Rengeteget sír/hisztizik, sehogy se lehet megvígasztalni, ha odamegyek hozzá, leguggolok és nyugodtan beszélek hozzá lök el magától, az utöbbi 2-3 napba meg már rám is csap. Már mindent próbáltam, de nem ér. Most is felkelt és már több mint 1 órája ordít és semmi se segít.
Nagyon el vagyok keseredve és nagyom szomorú vagyok, hogy a többi anyuka élvez a gyerekével, összebújnak stb (oké, hogy minden gyereknél van hiszti, de nálunk ez borzasztó mennyiség) én meg csak túl akarom élni a napokat és alig várom, hogy aludjon mert akkor legalább nem sír.
Mit tehetek?
Nézd. Én évekig hallgattam a környezetemtől, védőnő, orvos, család, hogy velem van a baj, a gyerekemnek semmi baja..Én vagyok az idióta, aki nincs megelégedve a gyerekével, aki túl sokat vár el.. A védőnő folyamatosan azzal jött ilyen a gyerekem mentalitása, a habitusa.. Ő is több emberes baba volt, és még most is az, mindenért sírt volt rengeteg más dolog is..sőt mi születése után fejlődés neurológiára is jártam vele 1 éves koráig, de ott sem bukott ki, 2 ovi is hülyének nézett. Minden is voltam, csak ép normális nem.
6 éves volt az elsőszülött lányom mikor megkapta az sni-t, és most 9 éves mire az adhd-t.
A középső lányom szintén sni-s, ő emociónális zavart kapott. 6 éves és mindenen hisztizik, mintha bele ragadtunk volna hogy egy masszív dackorszakba. Mindkettőnek van idegrendszeri eltérés. Mikor megkapta a nagy a kódot, akkor mindenki mutogatott rám, hogy miért nem vittem már előbb. Vittem csak elvesztünk a rendszerben..
Ezzel nem arra célzok, hogy a gyerekednek mindenképpen baja van, csak arra, ne hallgass senkire, ha úgy érzed baj van, nem átlagos a gyerek viselkedése.
11!
Az én lányom szintén ezeket mindet tudta.
Autista. Asperger szindrómás. Most elsős volt, kitűnő tanuló.
De 2-3 éves korában órákog tartó sírásai voltak. Vigasztalhatatlan volt.
Én NEM mondom azt, hogy a lányod autista.
Én azt mondom, hogy az esély megvan és a védőnőd butaságokkal nyugtatott.
Tapasztalatból írom. Miért ne tenné ezeket egy autista gyermek?
Az emberek még mindig azt hiszik,hogy az autista ember az fogyatékos is. Ideje lenne már ezt elfelejteni!
A lányom dicsérettel és könyvjutalommal lett kitűnő, az évfolyam legszebben olvasója lett.
Minden táncfellépésen előre állítják a színpadon,olyan ügyes!
2 éve még gyógyszerezni akarta a pszichiátere.
2.5 éves korában azt mondták rá a Szakszolgálatnál,hogy biztosan értelmi fogyatékos.
Na persze...
Szóval ilyen változásokra/fejlődésre képesek jó kezekben.
Csak vinni kell őket 2 évesen már fejlesztésekre. Sokra. És ha enyhe az autizmus, akkor nagyon jól képesek fejlődni!
Kérdező! Vidd el minél hamarabb fejlődésneurológushoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!