Mindenhova viszitek magatokkal a babát,ha nincs segítségetek?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves lánykám. Kiderült, hogy gerincprobléma miatt hetente gyógytornászhoz kell járnom. Nektek ha ilyen jellegű dolgotok van (és nincs segítség, akire hagyhatnátok a babát) vinnének magatokkal? Férjem 4re er haza és nem hagynám mindig olyan későre a tornát.2024. jún. 7. 17:57
11/13 anonim válasza:
Ha nem lenne segítségem, tehát a rokonságban senki, akit megkérhetnék hogy vigyázzon rá, megpróbálnám vinni. De ha a férjem 4-ra hazajönne, akkor az azt jelenti, hogy van segítségem, és utána mennék. Ha se férj, se rokonok, és nem válik be hogy viszem, akkor utána jönne a bébiszitter.
12/13 anonim válasza:
Én vittem magammal gyógytornára mindkettőt, amikor kicsi volt. Nyilván jobb volt nélkülük, de volt olyan, amikor csak kimasszírozták a karom, addig meg a fiam aludt a mellkasomon. Sőt, volt hogy fizikoterápiára is vittem, mert nem tudtam hol hagyni, de az csak egyszeri alkalom volt.
13/13 anonim válasza:
Ha a férjed 4.00-ra hazaér akkor miért írod hogy nincs segítséged, hogy ne lenne ??
Tudod kinek nincs segítsége ? Aki egyedül neveli a gyerekét mert elvált vagy meghalt a férje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!