Mindenhova viszitek magatokkal a babát,ha nincs segítségetek?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves lánykám. Kiderült, hogy gerincprobléma miatt hetente gyógytornászhoz kell járnom. Nektek ha ilyen jellegű dolgotok van (és nincs segítség, akire hagyhatnátok a babát) vinnének magatokkal? Férjem 4re er haza és nem hagynám mindig olyan későre a tornát.2024. jún. 7. 17:57
1/13 anonim válasza:
Én oda nem vinném az biztos. Inkább 4 után mennék. Ez a te egészséged érdekében kell. Ha elkezd sírni, akkor aznapra annyi a torna?
2/13 anonim válasza:
Nem, nem hurcoltam sehova a gyereket, ahova az nem valo. Márpedig gyógytornára egyertelmuen nem való. Erre való a bébiszitter.
3/13 anonim válasza:
Egyedul neveltem szuletesetol kezdve, csalad sincs csak masik kontinensen.
Sok eu. gondom is van sajnos.
2 helyre nem vittem: MR vizsgalatra, es a muteteimre.
Minden mashova igen, nem hagyhattam otthon. Mar iskolas, azota is viszem, ha menni kell valahova.
4/13 anonim válasza:
Nyilván, hisz otthon nem hagyhatod. Mondjuk hozzánk házhoz járt a gyógytornász. Nem miattam, hanem a gyerek miatt, de ő pl: felnőttekhez is kijárt. Ha ilyen gondom lett volna, így oldom meg.
5/13 anonim válasza:
Igen, én viszem mindenhova a gyerekeket, hiszen otthon egyedül nem maradhatnak. Ha gyógytornáról van szó, akkor igen, házhoz jövőt keresnék, vagy olyan időpontban, amikor a babát másra bízhatom. Illetve amikor nagyon nincs más megoldás, akkor bizony fizetett segítség.
6/13 anonim válasza:
Nem viszem. De nekem a 16:00 még csak nem is kései időpont. Simán járok 17-21:00 között bárhova, ha kell, mert akkor férjem vigyáz rá addig. Legutóbb fogorvoshoz mentem 18:00-ra. Nekem tök mindegy, megkeresem azokat a magánrendelőket, ahol van késő délutáni rendelés, és megyek oda. Másik opció a kora reggeli, férjem munkaideje előtt, amikor home officeban van. Nem fogok egy nyűgösködő 6 hónapost magammal rángatni olyan helyekre, ahol muszáj megjelennem, és lehetőleg gyerek nélkül. A gerinctornára nem tudnék koncentrálni, ha ott sír mellettem, márpedig gondolom szükség van rá.
7/13 anonim válasza:
Hetente egyszer nem tudsz elmenni tornazni delutan? Vagy most mi a baj? Ferjed meg viszonylag koran hazaer…
8/13 anonim válasza:
De neked van segítséged, a férjed. A fő kérdésed tök félrevezető. Akinek nincs segítsége, az nyilván mindig viszi magával (vagy fizet bébiszittert). Akinek van (mint pl. Te is), úgy időzíti a gyógytornát, hogy igénybe tudja venni a segítséget. Tök őszintén mondom, hogy nem értem a kérdést, nyilván du. 4 utánra kell akkor a gyt-időpontokat kérni.
9/13 anonim válasza:
Nem mentem ha nem tudtam kire hagyni
10/13 anonim válasza:
4 re ér haza a férjed. Na nekem fél 6ra ér haza és igen van hogy 6kor megyek körmöshöz vagy orvoshoz vagy ahova mennem kell mert nincs kire hagynom a babám egyáltalán nappal( küldöldön élek) Vagy viszed magaddal vagy megvárod apukát és utána tudsz csak menni egymagad a dolgodra. Örülnék én ha 4 re érne haza a párom, az egyáltalán nem késő vagy ti 19kor már fekszetek? Tehát vagy bebiszitter vagy megvárod apukát vagy viszed magaddal.Negyedik opció nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!