Mi volt az első szavatok gyerekként? Vagy mi volt a gyermeketek első szava?
Figyelt kérdés
jún. 7. 08:36
1/16 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem, de már úton van. Az én első szavam az volt, hogy aja (anya) :D
2/16 anonim válasza:
Az enyém "apa" volt. Rajongtam érte.
A lányomé a "cica". Van egy benti macskánk, rámutatva megnevezte.
3/16 anonim válasza:
Én ezeket sosem tudtam megmondani. Egyik gyerek sem úgy kezdett el beszélni, hogy ült kussban, majd közölte, hogy cica! :) Gügyögtek, mondták a szavak első szótagjait, aztán egyre értelmesebbek lettek a dumáik, de egyiknek sem emlékszem kifejezetten egy első szavára.
4/16 Metionin válasza:
Anyám szerint a cica és be is rágott amiért nem az anya volt az :D ha tudta volna, hogy apámnak már sokkal korábban mondtam szavakat, még jobban berágott volna de apám szerint az ő nyelvén a hó volt az első rendes szavam.
5/16 anonim válasza:
Kislányom első szavai:
1. baba
2. nem
3. de
4. mama
6/16 anonim válasza:
Óra volt az első szava
Óa🙂❤️
Anya ,apa később jött
8/16 anonim válasza:
6 Butamagyarja nem bírja ki a gyerekkérdést sem politika nélkül, ugye?
9/16 anonim válasza:
Gí. Bár akkor még senki sem tudta, hogy ez értelmes szó, csak nem magyarul.
10/16 anonim válasza:
10, még hányszor akarod, hogy töröljék? Nagyon értetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!