Anyukák, nektek melyik időszak volt a legnehezebb az első 3 évben gyermeketekkel?
A fiamnál az első 9 hónap. Amíg át nem aludta az éjszakát. Ezen belül is az első 3 amíg kb non stop sírt.
A lányomnál amikor elkezdett mászni és egy mp nyugtom sem volt, mert folyton a nyomában kellett lenni. De ő mindig is jól aludt. Nálam a kialvatlanság messze a legborzalmasabb.
Fiammal az első 3 év maga volt az álom ott semmi nehézség nem volt. 3 évesen elkezdte az ovit, azóta katasztrófa. 3.5 éves. Visszabeszél, nem fogad szót, káromkodik. Kifordult magából. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja ordít.
Lányom 14hónapos. Ő az ellenkezője. Vele az első perctől nehéz minden. És napról napra csak rosszabb.
Nekem mindkétszer az amikor elkezdtek járni de még nem tudták stabilan menni és ott kellett mellettük totyogni.
Persze nem rosszból írom csak mindig le tudták kötni magukat és én is haladtam a házimunkával, főzéssel csak ebben az időszakban állandóan a sarkukban kellett lenni 😄
Nekem az első 10 hónap.
Most 10 hónapos, még várom a csodát :D
Minden éjjel 3-4-5x felébreszt.
Tegnap 3 órát aludtam egyben, szinte kipihent vagyok..
esküszöm a dackorszak semmi lesz ehhez képest
A 3.ev😅 botrany
Elotte egy mese volt az egesz minden percet imadtam❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!