Mit vettetek első születésnapjára a gyermeketeknek? Több apróságot vagy inkább egy nagyobbat? Nagyszülőktől, közelebbi rokonoktól (nagynéni, nagybácsi) jellemzően miket kapott?
2. köszi a választ. ☺️
3. ha jól látom nem az volt a kérdés én mit vegyek, hanem az hogy más mit adott, nem azért, hogy tanácsot kérjek mert nincs ötletem vagy jujj mit szólnak mások, hanem mert érdekel. nekem is van egy határozott álláspontom a témáról és érdekel másoké is.
de azért köszi, hogy vetted a fáradtságot mindezt leírni. értékelem ☺️
Mi egy triciklit vettünk. Nem a gagyit, hanem napvédőset, ülése forgatható, szülőkarral kormányozható.
Keresztszüleitől homokozót kapott
Anyukáméktól pedig egy (a legbagyobb) játék dömpert amibe most 3 évesen is simán beül.
2 tortája volt, az egyiket úgy csináltattam, a másikat anya sütötte.
6. link vagy kép. azért hogy lássam mi az. pl. többen írták korábbi kérdésnél, hogy matatófal. életemben nem hallottam/láttam még. shame on me…
ha nem tudsz hozzászólni érdemben a témához, akkor légy szíves kellemetlenkedj valahol máshol. ☺️
7-8. köszi a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!