Mit csináljak, hogy ne csak kézben aludjon? Este a legrosszabb! Nagyi elkapatta és én meg nem birok vele!
Figyelt kérdés
Mamámmal lakunk és most h.bent vagyunk a lakásban állandóan kézben tartaná!Én hiába vitatkozom ezvégett velle nem ért a szóból.Párom is már beszélt vele!Kimegyek a szobából már a kezében van.Nagyon sunyi.7 hetes a fiam még(neki dédnagymama)!Este mikor lefektetem észreveszi és ami a szájából kifér ugy ordít! Kb.00:00 tol tuduk rendesen pihenni reggelig.Persze nappal sem könnyű lefektetni aludni.Mit tudok csinálni?2009. jan. 5. 22:38
1/4 anonim 

válasza:

saját véleményem. Amennyit csak tudod szertgesd, puszilgasd, hiszen erre van szüksége! egy ilyen pici babát még nem lehet elkényeztetni! Én abszolút nem értek egyet a divatos suttogó és egyéb spártai baromságokkal (magánvélemény)a legfontosabb kielégíteni minden szükségletét és meglátod már nap és boldog, kiegyensúlyozott, "jó" babád lesz!
2/4 anonim 

válasza:

én olyan jókat tudtam aludni a gyerekeimmel fotelban... :D azok a régi szép idők...sokszor a 2-vel egyszerre, most 4 és 3 évesek
még nyugottan szeretgetheti a mama, de később már igen is tessék letenni!!!!! mond meg neki. Nekem nem sikerült, és mivel nem akartam mindig veszekedni, az lett belőle, amit elől leírtam.
3/4 anonim 

válasza:

Legyel hatarozottabb!!Te vagy a gyereknek az anyja,a nagyinak pedig fogyelembe kellene vennie a nevelesi elveidet!!
4/4 anonim 

válasza:

Mond meg neki, hogy akkor éjjel is ringassa a gyereket helyeted, vagy fogadjon szót neked, ha azt mondod tegye le. Az én Édesanyám is állandóan kapdosta ölbe a lányunkat, de mikor mondtam neki, hogy éjjel ő nincs itt, én meg reggelre hulla leszek, mert nem tudok időben lefeküdni, mert ölbe vágyik picur, akkor megértette. Mondtam azt is, hogy mindenki maga rontsa el a gyerekét, ne a más. Nagyon kedves, hogy így szereti a gyereket, de ha nekem is segíteni akar, akkor ne csinálja. Ő megértette, hogy nekem így jobb, könnyebb, és hogy ha fekszik a gyerek akkor is lehet szeretgetni. Kedvesen, de határozottan igazítsd el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!