Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire figyel oda a babátok...

Mennyire figyel oda a babátok a nevére vagy bármire mikor szóltok neki? 7,5 hónaposom bent a lakásban az esetek többségében oda néz, de nem sokáig figyel ránk. Ha kint vagyunk akkor annyira elnézelődik, hogy szinte sose figyel. Ez így rendben van?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
7.5 hónaposan??? Jóhogy... 😂
2024. jún. 5. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
7,5 hónapos pont az enyém is, az esetek többségében kb semennyire nem figyel a nevére :D de szerintem amúgy a legtöbbeknél azért is van úgy, hogy sokáig nem hallgatnak a nevükre, mert sokféleképpen hívjuk a gyermekünket. Én pl "babám, kicsim, életem, drágám", stb stb, legritkább, hogy azt mondom, hogy Bendegúz :D
2024. jún. 5. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy normális.

Az én fiam 15 hónapos, de ha nagyon elvan valamivel akkor a mai napig nem mindig figyel ha szólok neki😅

Sőt, felnőtt ismerőseim között is tudok 1-2 embert aki ha nagyon bele van merülve a tvzésbe, telefonozásba vagy akár barkácsolásba, nem figyel, hiába szólok neki 😅

2024. jún. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!