Nem hízik a 11 hónaposom. Rendben van ez így?
Az én fiam súlya is kb. ilyen korban kezdett stagnálni, hónapokig mértünk pl. ezelőtt 12 kg-t, ha épp ráállítottuk a mérlegre, aztán egyszer csak 12,6 kg lett :)
Ja, és 15 hónaposan 82 cm volt a védőnőnél, mi meg most próbáltuk lemérni közel 17 hósan, és min. 85 körül volt, szóval hosszra is belendült, ha jól mértük, kíváncsian várom a 18 hós státuszt, hogy ott mekkorának mérik :)
Mondjuk az én kisfiam is mindig viszonylag nagy baba volt, kb. 3 hónaposan duplázta a súlyát, nem sokkal féléves kora után triplázta, szóval védőnő is mondta, hogy valószínűleg várható majd egy kis belassulás a gyarapodásban, így nem is ijedtem meg. Ráadásul ilyenkor nagyon beindul a mozgás is, teljesen ok, ha hirtelen a szervezet nem tud pótolni annyi elhasznált energiát :)
Igen, nagyon sokat mozog. Mászik folyton szétpakol mindent amit ér, nem alszik csak fél órát reggel fél 7től fél6ig.
Enni normálisan eszik imádja a főtt ételeket a babakaját nem eszi meg.
Ránézésre kis formás baba nekem is. Csak az idegesít hogy eddig gyarapodott es most ez megállt de akkor ezekszerint ez normális. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!