Miért feküdt le az éjszakai alvására a 6-kor a 10 hónaposom?
Időjárás is lehet.
Fiam.is elaludt 3/4 7kor..pedig akkor sose szokott ,nyűgös is...
Az én 3 hónaposom is bevágta a szunyát 6-kor, 22:30-kor evett és most alszik tovább 🤷♀️
Pedig eddig már hetek óta az volt a menetrend, hogy 5-6-kor kelt, 7-8 körül fürdettük és 9-10 körül aludt el.
Köszönöm mindenkinek a választ! Betegnek szerencsére nem tűnik, 1-kor felkelt, majd kicsattant az energiától. 3-ig fent volt, aztán aludt 6-ig, amikor amúgy is szokott kelni, úgyhogy remélem, hogy mégsem borul fel a napirend, csak egy rossz éjszakánk volt.
Megijedtem, hogy tényleg lehet, hogy beteg, mert vasárnap estig kint voltunk a kertben, nehogy megfújta a szél, de talán most ezt megúsztuk. De legközelebb, ha lesz ilyen, ezt is észben fogom tartani. :) Lehet, hogy az időjárással volt valami tényleg. Én is nagyon megérzem a hideg frontokat, tegnap is nagyon fáradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!