Miért ébred a 4 hónaposom éjszaka 1,5-2 óránként?
Figyelt kérdés
Napközben csak 3-4 óránként éhezik meg. Eddig mindig adtam neki cicit, és úgy visszaaludt, de nem tudom, hogy helyes -e amit teszek, mert nem gondolom, hogy éhes lenne.
Arra kelek, hogy iszonyatosan sír, és nem tudjuk megnyugtatni sehogy máshogy.
Néha viszont az is előfordul, hogy csak egyszer ébred éjszaka.
2022. jan. 2. 08:59
1/5 anonim válasza:
Hallgass az ösztöneidre és a babádra. Ha cicivel 5 perc alatt visszaalszik, minek szivatnád magatokat azzal, hogy 2 órát sétálgatsz vele meg kínlódsz, mire elalszik?
3/5 anonim válasza:
R hónaposan jön egy idegrendszeri érés és általában borul a babák alvása. Ez egy teljesen normális jelenség. És ha cicivel visszaalszik, adj neki. Én 2 gyerek után, hiába aludtak éjjel gyakran csak a cicivel, nem csinálnám másképp. Nekem az rosszabb, ha órákig sétálni kell vele.
4/5 anonim válasza:
4 hónapos alvàsregresszió. A cicivel visszaaltatás logikus, de ha megy anélkül is, akkor nyilván érdemes kitartani emellett, mert hosszú távon úgyis az a cél, hogy ne egyen éjszaka ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor folytatom a taktikát. :) Boldog új évet!
2022. jan. 2. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!