Probléma, hogy 5 hónaposon éjszaka is 3 óránként szopizik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 12:11
1/13 anonim válasza:
ha te birod-akkor nem.de biztos nem az éhség miatt-könnyű a jót megszokni.ha nem akarod,hogy később is sokszor keljen,szerintem legalább egyet hagyj ki ezekből.bár nem irod,hogy mikor fekszik-ébred-eszik
2/13 A kérdező kommentje:
este 8 körül alszik el, előtte szopizik, majd 11 kor megint eszik, és 2 körül, majd 5 körül... de 8kor kel reggel megint. ha nem etetem meg, akkor sír. hogy csináljam, adjak neki vizet?
2014. szept. 6. 13:06
4/13 anonim válasza:
Már napközben sem kéne 3 óránként ennie. Ez így nagyon nem jó, nem tud pihenni ő sem és te sem és a gyomra sem.
5/13 anonim válasza:
Csak ha Neked probléma. Lassan, gondolom, elkezditek a hozzátáplálást, akkor úgyis megváltoznak majd az evési szokásai.
6/13 anonim válasza:
Az enyém is ugyanígy eszik, szintén 5 hónapos. A nagyobbik gyereekem is így evett, amikor elkezdtem hozzátáplálni ritkult az éjszakai evés, és amikor tejpépet vacsorázott onnantól nem evett éjszaka. Szerintem normális hogy éjjel is szopizik még, majd változni fog.
7/13 Gabi86 válasza:
Két éves korig a legtöbb baba még kel(igaz nem 3óránként),vagy inni vagy enni
8/13 Gabi86 válasza:
Nekik még pici a gyomruk így nem tudnak olyan sokat enni.aludj vele napközben.vagy vedd magad mellé.így csak a szájába nyomod a cicit aztán aludhattok tovább.
9/13 anonim válasza:
A szoptatott babak sokszor ilyenek. Kerdes neked prblema e. Enyem 1 eves most kezd jobban aludni. De csak jobban. Van h.5 orat egyben :) :( apro oromok az eletben :))) en birtam...ugyis leszokik rola!
10/13 anonim válasza:
Kisfiam 6 hós koráig éjjel-nappal 2,5-3 óránként kérte a cicit. Utána ritkult, csak 4 óránként kelt :-) Én nem bántam, adtam neki amikor kérte. 20 hós korában aludta át az éjszakát először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!