11 hós gyermeknek adtok / adtatok éjszaka enni? Ha igen, mit?
Éjjel van, mikor nem ébred fel, van, hogy megébred, ilyenkor megitatom, de előfordul néha, hogy fél éjjel fent van.
Kb. 6 hósan elhagyta a tápszert, nem is fogadta el többet, semmiféle tápszert, pedig a létező összest próbáltuk. Onnantól gyümit, zöldséget, stb. kapott, és éjjel nem evett onnantól kezdve.
Én úgy látom, nem igényli.
6kor vacsi, 7kor reggeli.
Szerintetek jó így? Vagy lefekvés előtt még kapjon valamit?
6kor vacsi? mikor fekszik? mert ha nem f7kor és nem kap tápszert akkor csak kéne neki adni lefekvés előtt is valamit.
nálunk 10 hónapos korától 7kor volt a vacsi és f9kor mikor feküdt, megivott meg 2,5 deci tápszert.
Mikor alszik el? Nekem korainak tunik a vacsi. Foleg, hogy tapszert mar nem kap. Esetleg lassan megprobalhatnal tejet adni neki lefekves elott.
Az en kisfiam 7 -fel8 korul vacsizik 9-fel10 korul alszik el es elalvas elott cicil. MEg igy is fel kel ejjel keri a cicit.
Enyém nem kapott éjjel enni,ha felébredt sem. 7hetes korától átaludta az éjjelt, kb 3 hósan kelt 2hetet enni újra,azóta nem. Majdnem két éves,nem eszik éjjel,innivalóval is kiszolgálja magát már 10hós korától.
Annyi idősen,mint a tiéd szerintem 6 körül vacsizott,7-kor ment aludni.Most is 6 körül vacsizik és 8 után megy aludni és reggel alszik 7-fél8-ig.
11 hósan már csak teát kapott éjjel a kisfiam.
Szerintem az lehet a baj, hogy nagyon korán van a vacsi, vagy maradhat így de akkor közvetlen alvás előtt igyon valamit, tejitalt, tejet ha a tápszert nem fogadja el.
Kisfiam közvetlenül elalvás előtt issza a tápszerét és 6-7 hós kora óta nem igényel éjszaka etetést, csak teát ahogy már előbb is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!