Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért feküdt le az éjszakai...

Miért feküdt le az éjszakai alvására a 6-kor a 10 hónaposom?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett 9-kor megy aludni, 6-kor kel. Stabil napirendje van, most is egy teljesen átlagos napja volt. Erre 5-kor felkelt a délutáni alvásából (ahogy szokott), egy óráig keservesen sírt, semmi nem volt jó neki, végül 6-kor elaludt és azóta alszik. Finoman simogattam a haját, kipakoltam a mosogatógépet, amire mindig felkel, de alszik, mint a bunda. Valaki járt már hasonlóan? 9 órát szokott éjjel aludni, ez alapján akkor most 3-kor fog kelni és borul az egész nap. :( Mozgásfejlődésben sincs nagy változás, lépeget bútorok mellett, mászik, de ezeket már egy hónapja. Nem fogzik. Nem tudom, mi történt. Lehet, hogy csak egyszeri alkalom, de ha valaki járt hasonlóan, jó lenne megelőzni legközelebb.
2023. ápr. 24. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, én örülök, hogy írtad, mert tök logikus, nekünk is volt már ilyen, csak olyan régen, hogy eszembe sem jutott. :)
2023. ápr. 25. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!