Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 honaposom ma egyáltalán...

10 honaposom ma egyáltalán nem fordul magától hasra?

Figyelt kérdés
10 hónapos kislányom négy és fél hónaposan hasra fordult. Most már gyorsan kúszik,és nem olyan régen mászni is elkezdett. A kiülést gyakorolja. Ami aggaszt,hogy a mai nap,ha lerakom,nem fordult még magától. Egyszer sem! Ha megforditom persze egyből nekiáll kuszni. De magától nem. Aggaszt. Regebben votunk gyógytornász al,de mindent rendben talált,ahogy a statuszokon is. Ugyanúgy ma reggelre virradóan vettem észre,hogy felül feheredik az inye és mégvan dagadva,tehát jön a foga felül is. Ez összefüggésben lehet? Nekem értelmetlen. Tudom,hogy itt mindenki találhatna,úgyhogy a kérdésem az,hogy volt valakinek ilyen? Most sajnos nincs se doki,se védőnő,hogy megkérdezzem. Ezen kívül,hogy nem fordul hasra,semmi masvaltozas nincs. Ugyanúgy kúszik,mászik,eszik,hangulata is ugyanolyan,mint eddig. De ha háton van,csak van úgy. Amint emgforditom,mozgásba lendült,de addig csak van. Aggaszt nagyon.
2023. dec. 30. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A fogzás nem befolyásolja a mozgásfejlődést. Amúgy szerintem ilyen napja van és kész.
2023. dec. 30. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is arra gondolok,hogy a fogzasnak ehhez semmi köze. De ilyen még soha nem volt. A paramami meg bekapcsolt.
2023. dec. 30. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Talált valami érdekeset a plafonon. Szerintem ne aggódj emiatt, ha még hétfőn is ilyen, akkor kérdezz rá az orvosnál esetleg.
2023. dec. 30. 17:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassaeezt valaki,de három napig tartott,aztán elmúlt..ki érzi ezt.
jan. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!