14 hónaposom egyáltalán nem hajlandó húst, és húsféleséget enni? Nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy idővel megszerettetem vele, de nem. Hiába próbálkozom be időnként hol ezzel, hol azzal egyszerűen nem. Próbáltam darabosan, leturmixolva, elrejtve, kirakva, kezébe adva, de sehogysem. Még a felvágottak sem. Azokból is próbáltam már turmixolva húskrémet csinálni, de mindet kiköpi. A halhús az amit nagyritkán elfogad.
Nagyon fontos tápanyagoktól fosztom meg?
Na de mégsem tömhetem meg vele!
Tejet még inni nem kap, viszont a tejtermékek nagyon mennek, szinte csak azt enne. Sajt, túró, joghurt.
Más is járt így?
2011. máj. 18. 10:21
1/4 anonim válasza:
Az én kislányom sem ette egészen 4 éves koráig. Akkor kattant nála valami és szinte csak húst akart enni hússal. Szerintem hagyjad. Add neki a tejtermékeket, amit megeszik és kész. Úgysem tudsz mást tenni. Majd változik.
2/4 anonim válasza:
:) Ugyan már...nem fosztod meg semmitől!! Ez nem megfosztás kérdése. Ő szimplán valamiért nem szereti a húst. Ez lehet később változni fog, de ha erőszakolod rá a husit, akkor tuti utálni fogja. Ha a tejtermékeket szereti, akkor abból adj neki rendszeresen. Illetve jó sok zöldséget és gyümölcsöt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálom más ételekkel kompenzálni a hiányt.
2011. máj. 18. 12:57
4/4 anonim válasza:
A hús a legfőbb vasforrásuk,ami nekik nagyon fontos a növekedéshez!Én kicsim se eszik meg semmiféle felvágottat,virslit,kolbászt...a májat megeszi,de egyenesen kihányja-2x próbáltam adni.Viszont ha vmi zöldséges kajába a főtt,sült husit-nem sokat-picira összedarabolok,megeszi.Amit nagyon szeret:Pipihusi befűszerezem-oregánó,bazsalikom-tálat kivajazok,bele a husi,fokhagymát reszelek rá,leöntöm főzőtejszínnel-sütőbe be-ha a husi puha sajtot szórok rá és azt még kicsit rápirítom-ezt tört krumplival kapja,nagyon szereti!Én fiam is nagyon tejtermékes!Próbálhatsz esetleg vmi tejfölös,sajtos husit is.Nálunk az a lényeg,h ízben ne tűnjön ki és ne lássa meg.Hátha sikerül neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!