3,5 hós a fiam,8 kg.180 ml tápot eszik,de észrevettem nagyon nem elég neki,ha nem is sir tovabb,2 óra múlva megint éhes. Ti mit tennétek?
Max. ezt válthatod 5*240-re, mert annyi a max. adagja egy 8 kilós gyereknek. De 7-8*240 sok lenne.
Sokan tartják, hogy csecsemőt nem lehet túletetni, elhízlalni, pedig dehogynem és a későbbi életére súlyos következményekkel jár. Olvass tanulmányokat!
4-es, ezt tessék az én fiamnak is elmeséli!
Baba korában nagyon kerek,husis baba volt ... Majd jöttek a mozgások, és óvi végére a kis vasgyúró gyerekből átlagos lett, majd inkább vékony, de izmos...
Most 17 éves, nincs 50 kg, és 169 cm....
Lehet a tanulmány leírja, de nem feltétlenül igaz mindenkire.
Kérdező! Próbáld meg a több tápszert, lehet akkor ritkulni fog az étkezések száma. Esetleg más fajta tápszerrel próbálkozz.
Valóban nagy baba, főleg ha azt nézzük, hogy pl. az én fiam 1 évesen volt 8900 gramm 😁
De én azt mondom, hogy annyit egyen amennyi jól esik neki. Ez vonatkozik ugyanúgy arra is aki sokat eszik és arra is aki keveset. Egy keveset evő babát se szabad megtömni, ugyanúgy egy sokat evőtől se szabad megvonni az ételt. Írta valaki, hogy adj neki kevesebbszer többet. Az hàtha beválik, szerintem egy próbát megérne 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!