Nyàron, izzadtan hogyan viszitek a hideg üzletekbe be a babát? Nem fázott még így meg?
Ha nagyon megizzadt utazáskor, a hátsó ülés bodyt cseréltem rajta. Volt, hogy vízben úszott a gyerek a háta- mondjuk utána gyerekülés csere megoldotta ezt.
Szóval ha vizesre izzadja magát a mai napig cserélem neki, pedig már nem baba. Tartalék póló van nálam.
Fogom, kiveszem az ülésbol és beviszem a boltba 🤷
Semmi baja nem lett soha ettol
Vírus alapú, vírus alapú én mégis majdnem minden évben torokgyulladást kaptam a villamoson a légkonditól.
Mióta egy vékony kendővel, vagy kardigánnal betakarom magam, azóta nincs ilyen problémám.
Ha a gyerek izzadt, akkor átöltőztetem, vagy ha a villamosra szállunk akkor ő kapja meg a cérnakendőt. Így nem lett soha semmi baja.
A megfázás nem vírus.
A megfázás sima megfázás nátha de vannak olyan vírusok amiknek a tünete a nátha.
Ha pl télen frissen mosott hajjal kimész a -5fokba utánna beteg leszel az nem vírustól van hanem mert megfáztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!