Nagy súlyú babád hány kg volt, amikor betöltötte a 2 hónapot?
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 17:32
11/14 anonim 

válasza:

7-es, 8-as, en ebbe bele se gondoltam, hogy ezek ne lennenek atlagos meretek egy ilyen koru babanal, kisfiam is hosszu volt, pedig mi alacsonyak vagyunk viszonylag. Illetve fiu babakat akiket eddig lattam, mind viszonylag nagyok voltak :D
De most megneztem az atlag magassagot 5-6-7 hos korban es meglepodtem, hogy 66-68 centi korul van.
Amugy nalunk is ugy volt, hogy 6 hosan 74 centi volt, de most 1 eves es 83 centi. Nem no mar olyan gyorsan, mint addig :D
12/14 anonim 

válasza:

7# hát én meg 160 centi vagyok.. 😂😂 az apja 182, és a családban nem is tudunk arról, volt-e ilyen magas, szerintünk nem.. :D
13/14 anonim 

válasza:

Vagyis a 8asnak szántam válaszként, én vagyok a 7es, meg a 12es :D
14/14 anonim 

válasza:

11# az en kisfiamat mindenki megcsodalja, milyen hosszú 😄 nagyobb, mint 1-1,5 év körüli fiúgyerekek, akiket látunk az utcán. Megmosolygom, amikor ők mondják, hogy "pici baba", és sokkal nagyobb náluk :D 7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!