Mikor betöltötte a babátok a 3 hónapot teljesen
megváltozott?
Figyelt kérdés
Ugy értem ha eddig sírós volt -már nem sírt, átaludta az éjszakát, vagy ha nem sírt akkor utána lett sírós.
Ismerősömnek a fia mikor betöltötte a 3 hónapot nem sírt, átaludta az éjszakát. Elötte éjjel-nappal csak sírt.
Most töltötte be kislányom a három hónapot és kiváncsi vagyok mi lessz. Persze nem bizti hogy változni fog valami.
2014. jan. 17. 11:23
1/8 anonim válasza:
Első gyermekemnél ekkor múlt el a hasfájás, de az éjszakákat még évekig nem aludta át. Szóval nem változott meg teljesen.
2014. jan. 17. 11:30
2/8 anonim válasza:
nem hiszem, h ezt így be lehetne lőni és a 3 hónapos kor lenne a vízválasztó. az én kisfiam folyamatosan változik, hol a "jó" szokásait váltja le "rosszabbra", hol a rosszabbakat "jóra". szerintem az egyetlen szabályszerűség, h a gyerek ilyen szempontból állandóan mozgásban van: eddig fájt a hasa, azért sírt. szerencsére elmúlt 3 hónaposan, de most bújik ki a foga, azért sír, eddig egy hétig nyugtalan volt oltások után, most már egyáltalán nem az, eddig nem ébredt éjszaka, most többnyire 3-4x is. majd meglátod, h a tiéddel hogyan alakul. nincs két egyforma gyerek :)
2014. jan. 17. 11:41
3/8 anonim válasza:
Mindkét gyerekem ugyanolyan maradt ezután is. Már korábban átaludták az éjszakákat, és a hasfájás is elmúlt már addigra.
2014. jan. 17. 11:48
4/8 anonim válasza:
Nem, ugyanolyanok maradtak!
2014. jan. 17. 11:57
5/8 anonim válasza:
A hasfájása elmúlt 3 hónaposan, de az éjszakát először 1 évesen aludta át.
2014. jan. 17. 11:57
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nekem 2 héteig volt hasfájós, Egyszer kel éjjel születése óta. 2 hós koráig hajnali 2 kor kelt most fél négy-négy. Minden evés után fent van 1-105-2 órát majd alzik.
2014. jan. 17. 11:58
7/8 anonim válasza:
Mi babánk olyan 3,5 hónapos kora körül változott hirtelen elég sokat. De nem tudnám konkrétan megmondani, hogy miben lett más, valahogy akkor lett csecsemőből igazi baba. Kinézetre, viselkedésre, napi ritmusa is rendszeresebb lett. Párom is meg én is így láttuk... de persze alapvetően folyamatosan változik, de valóban akadnak néha ilyen "ugrások" :)
2014. jan. 17. 12:41
8/8 anonim válasza:
Nekem 3kisgyerekem van, és én a középsőnél vettem észre ilyen jellegű nagy változást. Őt két hós koráig sokat kellett dajkálni. ELég kis súllyal született, nem volt hasfájós, de egyszerűen igényelte a testközelséget. 2hós kora után viszont leszokott róla, onnantól szívesebben nézelődött magában a járókában. Figyelgette a fényeket, színket, ami épp lekötötte. Onnantól nagyon ritkán sírt.
A legkisebb kb másfél hós koráig csak evett meg aludt, ő kb onnantól nézelődött. Hangját alig halottuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!